Politie Zeeland



Z-1743-2003 AUTORUIT VERNIELD


Een onbekende man heeft donderdagmiddag op de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen een ruit vernield van de auto van een 35-jarige Terneuzenaar.
De 35-jarige automobilist was rond 14.00 uur gestopt voor een kruising toen naast hem een personenauto stopte. Een passagier stapte vervolgens uit, riep iets tegen de Terneuzenaar en sloeg vervolgens het raam aan de bestuurderszijde in. De 35-jarige man kreeg hierdoor glasscherven in zijn gezicht. Vervolgens stapte de onbekende man weer in en reed de auto weg.


Z-1744-2003 WOORDENWISSELING


Een 20-jarige vrouw uit Terneuzen is donderdagmiddag in haar woonplaats aangehouden voor mishandeling van een 26-jarige plaatsgenote.
Tussen beide vrouwen was op de Noteneeweg t.h.v. de jachthaven een woordenwisseling ontstaan over loslopende honden waarbij de 26-jarige vrouw zonder aanleiding een aantal klappen in het gezicht kreeg.

W-1745-2003 AANRIJDING

Op de zuidbaan van de A58 t.h.v. Middelburg zijn donderdag rond 17.00 uur twee personenauto's beschadigd bij een aanrijding.
Een 51-jarige automobiliste uit Goes reed over de rechterbaan en wisselde van rijstrook juist op het moment dat een 20-jarige Goese automobiliste links naast haar reed. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij.

Z-1746-2003 PREVENTIEVE BROMFIETSCONTROLE

Donderdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur werd een preventieve bromfietscontrole gehouden op de Gildenstraat en de Zoutestraat te Hulst waarbij in totaal 35 brommers werden gecontroleerd.
Hiervan bleken 20 brommers niet in orde te zijn. De bestuurders hiervan krijgen binnenkort een brief toegezonden met daarin de eventuele boetes en de gevolgen voor de verzekering.

O-1747-2003 KOP/STAARTBOTSING

Bij een kop/staartbotsing op de N57 te Serooskerke (S) zijn donderdag rond 17.00 uur 3 voertuigen beschadigd.
Een 46-jarige automobilist uit Oud Beijerland moest remmen omdat een auto voor hem plotseling afsloeg. Een bedrijfsauto achter hem, bestuurd door een 46-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duivenland, kon op tijd tot stilstand komen. Een daar achter rijdende 37-jarige man uit Zoeterwoude kon zijn bedrijfsauto + aanhangwagen niet meer op tijd stoppen en botste achter op de auto van de 46-jarige man die op zijn beurt weer doorschoot tegen de auto daarvoor. Alle bestuurders kwamen met de schrik vrij.