Ingezonden persbericht


Panda Antivirus Appliance: bescherming op hoog niveau, vanaf nu beschikbaar voor elke business.

VILVOORDE, 14 maart 2003

Panda Antivirus Appliance, de nieuwe en eenvoudig te installeren oplossing van Panda Software, levert uiterst effectieve antivirus bescherming voor netwerken van eender welke grootte of structuur. Dankzij de integratie van de meest geavanceerde antivirus software technologie met de laatste nieuwe hardware bereikt men een optimale bescherming tegen elk virustype op het niveau van de Internet gateway.

De load balancing en de schaalverdeling zorgt ervoor dat de Panda Antivirus Appliance zijn werk perfect uitvoert, ongeacht of het nu gaat over grote bedrijfsomgevingen met verschillende servers en desktops of in bedrijven met een handvol computers.

Panda Antivirus Appliance is een oplossing die ontworpen is om simpelweg te installeren, te configureren en te gebruiken zonder dat men hiervoor moet beschikken over een vergevorderde technische kennis of training. Dit maakt van de Panda Software oplossing een uniek iets.. Om er zeker van te zijn dat de appliance kan afrekenen met de laatste nieuwe virussen, beschikt het over een revolutionair systeem van compleet automatische updates, zowel voor de virus signature bestanden als voor de scanmotor.

De nieuwe Panda Software oplossing voorziet ook in een simpel systeem om het verkeer van de Appliance samen met de virusdetectie in beeld te brengen. Of het nu gaat om de bescherming van Unix, Win32, Macintosh of Linux, de Panda Antivirus Appliance kan elk type van deze netwerkconfiguraties beschermen.

Panda Antivirus Appliance biedt ook nog volgende voordelen aan voor de bedrijfsnetwerken :

ü Hoge prestaties en transfercapaciteit van de antivirus motor, dankzij de perfecte integratie van hardware en software.

ü Content filter, nog voordat bestanden gescand worden, zorgt het systeem ervoor dat potentieel gevaarlijke bestanden niet binnengeraken. De content filter vermindert de overall workload van de antivirus en gebruikt optimaal de resources.

ü Rapporten en alarmen. Panda Antivirus Appliance rapporteert over de status van de virusscan en de content filter, via gestandaardiseerde alarmmeldingen. Verder zijn er ook nog herinneringen mbt de updates van de scanmotor en andere diensten.

Panda Software

Panda Software is een vooraanstaand internationaal ontwikkelaar van antivirussoftware voor multinationals, midden- en kleinbedrijf en voor thuisgebruikers. De volledig in eigen huis ontwikkelde technologie heeft meerdere onderscheidingen en kwaliteitscertificeringen ontvangen van erkende instituten als WestCoast Labs, ICSA en Checkmark. De combinatie van het beveiligingsconcept van bedrijfsnetwerken met een gratis non-stop ondersteuning (24u/365d) heeft een ommekeer teweeggebracht in de computerindustrie. Het hoofdkantoor van Panda Software is gevestigd in Bilbao (Spanje) en er zijn wereldwijd 50 vestigingen.