TRAVEL ACTIVE

Beurs in Utrecht brengt Australië dichterbij

Op zaterdag 15 maart aanstaande vindt er in het Park Plaza Hotel te Utrecht een 'Work & Travel' Australië bijeenkomst plaats. Reislustige jongeren tussen de 18 en 26 jaar krijgen hier informatie over werken en reizen in Australië. De beurs wordt georganiseerd door uitwisselingsorganisatie Travel Active. Belangstellenden kunnen van 11.00 tot 16.00 uur de beurs bezoeken. De toegang is gratis!

Australië experts
Op de beurs zijn er verschillende presentatierondes waar uitgebreide informatie wordt gegeven over het leven in Australië. Het regelen van een visum, verzekeringen, reisroutes, onderdak en mogelijke werkplaatsen komen allemaal aan bod. Niet alleen de Australië experts van Travel Active zijn aanwezig, ook Australische (ex-)avonturiers te vertellen over hun ervaringen. Daarnaast is er een originele didgeridooband aanwezig en zullen er video's gedraaid worden die een indruk geven van het leven 'Down Under'.

Australië populair onder jongeren
Australië is bij de Nederlandse jongeren de laatste jaren zeer populair geworden. Het land 'Down Under' heeft het dan ook allemaal: beroemde koraalriffen in de Great Barrier Reef, de grootste monoliet ter wereld (Ayers Rock), indrukwekkende regenwouden en uitgestrekte woestijnen in het binnenland en grote, moderne steden langs de kust. Daarnaast kenmerken de Aussies zich door de 'no worries' mentaliteit. Het reizen binnen Australië en het vinden van accommodatie is met de hulp van Travel Active voor rondreizende jongeren heel eenvoudig. Dit alles maakt Australië tot een ideaal backpackersland.

Travel Active
Travel Active helpt jongeren bij het zorgvuldig voorbereiden van hun grote avontuur. De Nederlandse uitwisselingsorganisatie werkt samen met een partnerorganisatie in Australië, zodat de begeleiding niet stopt op het moment van vertrek. Dit geeft tevens een veilig gevoel aan de thuisblijvers. Naast het Work & Travel Australië programma heeft Travel Active ook werk-, studie-, stage- en Au Pair programma's in Azië, Amerika, Canada, Europa, Afrika en Latijns-Amerika. De doelstelling van Travel Active is om zoveel mogelijk jongeren in staat te stellen een internationale ervaring op te doen.

Jongeren die naar Australië willen, kunnen voor meer informatie geheel vrijblijvend contact opnemen met Travel Active, telefoonnummer: 0478 - 551 900.

EINDE PERSBERICHT

Het is mogelijk om foto's te verkrijgen om bij het artikel te plaatsen. Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Sandra Smeets
PR & Communications Co-ordinator
Travel Active
Tel: 0478-551 900
Fax: 0478-551 911
E-Mail: info@travelactive.nl

21 feb 03 15:37