Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 11-03-2003

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 15 maart
Radio 2 - 16.00 uur

TROS MUZIEKCAFÉ MET KASPER VAN KOOTEN EN PLATTÈL

De afgelopen week maakte TROS MUZIEKCAFÉ even plaats voor de TOP 50 van het Nederlandse lied maar zaterdag 15 maart komt het programma tussen 16.00 en 18.00 uur weer live vanuit Studio de Plantage in Amsterdam (naast Artis). Het programma is ook te beluisteren via Radio 2. Hadassah de Boer ontvangt 15 maart onder meer Kasper van Kooten en zijn band, Plattèl, die eerder verhinderd was, pianist Eelco Vos en Idols-deelneemster Charlotte.

Kasper van Kooten zal zaterdag met zijn hele band te gast zijn in TROS MUZIEKCAFÉ. Zij zingen zaterdag een aantal liedjes van het album 'Een kwart van mijn hart'.

De Nederlandse zangeres Plattèl is al eerder aangekondigd, maar zij was op het laatste moment helaas verhinderd. De veelzijdige Plattèl heeft net een nieuw album uit getiteld 'Journey of Life'. Het is een cd waarop popmuziek is gemengd met onder andere triphop en jazz-dance tot een bijzonder geheel. Plattèl zingt zaterdag live een aantal nummers.

Pianist Eelco Vos brengt bijzondere pianomuziek. Hij biedt met zijn programma 'Seven' een muzikaal theaterprogramma voor liefhebbers van pop, jazz en klassieke muziek. Zaterdag brengt hij dit in TROS MUZIEKCAFÉ ten gehore.

Bovendien zal 'Idols'-deelneemster Charlotte, de vriendin van finalist Jim, haar nieuwe single 'No Doubt about It' bij TROS MUZIEKCAFÉ zingen. Ze haalde niet de finale, maar laat horen dat ze als zangeres flink wat in huis heeft. Tevens ontvangt Hadassah sportgasten Neil Jones en Lorna van Dijk. Deze topdansers vertellen uitgebreid over hun sport.

Publiek is van harte welkom de uitzending van TROS MUZIEKCAFÉ (gratis) bij te wonen. Meer informatie is ook te vinden via de website www.tros.nl.



Ingezonden persbericht