Ingezonden persbericht

Studentenkamers nu ook via i-mode

LEIDEN, 20030315 -- De kamernood voor studenten lijkt ieder jaar weer groter te worden. Vanaf volgende maand begint de grote zoektocht naar een kamer door de huidige eindexamenscholieren weer. (Aankomende) studenten kunnen op verschillende manieren proberen aan een kamer te komen: via woningbouwverenigingen, kamerbureaus, internetsites en sinds kort ook via de I-mode site van Studentopkamers.nl.

Studentopkamers.nl is al ruim drie jaar één van de grootste studentenkamersites op Internet. In deze periode hebben al bijna 10.000 studenten via deze site een kamer gevonden. Dhr. F. de Graaf, eigenaar en oprichter van de site verklaart het succes van zijn site als volgt: "Studenten willen graag zelf hun zaakjes regelen. Op onze site kunnen ze zelf gratis een kamervraag plaatsen of tegen een zeer kleine vergoeding het aanbod bekijken. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld kamerbureaus waar je vaak een vergoeding van enkele honderden euro's moet betalen".

Om de studenten nog beter van dienst te kunnen zijn biedt Studentopkamers.nl nu als enige in Nederland het kameraanbod via I-mode aan. Hierdoor hoeven studenten niet meer eerst achter een computer te zitten om het aanbod te kunnen bekijken, maar kunnen ze direct op hun I-mode toestel kijken of er nog kamers beschikbaar zijn in hun (toekomstige) studiestad. Zonodig kunnen ze dan direct de kamer bekijken als ze in de buurt zijn, aangezien het adres vermeld wordt en daarmee vergroten ze de kans om daadwerkelijk die kamer te krijgen.

De I-mode versie is te bekijken door in het officiële menu op de telefoon te gaan naar "Alle Diensten"-> "Vinden" -> "Studentopkamers"