Politie IJsselland

Persinfo politie regio Ijsselland
District Zuid Deventer e.o. 1
Van 14 op 15 maart 2003.
Piket Freek Fridrichs
038-4963891INBRAAK EN DIEFSTAL UIT ZIEKENHUISDEVENTER- Op vrijdag, 14 maart te 08.13 uur werd er aangifte van diefstal gedaan van computerapparatuur uit het kantoor gedeelte van het ziekenhuis aan de H.J.P. Fesevustraat te Deventer. De dader(s) is (zijn) middels verbreking van een het pand binnen gekomen. TR stelt onderzoek in. Totale schade is niet bekend.
(03-030912)


---

WINKEL DIEFSTALDEVENTER- Op vrijdag, 14 maart 2003 te 12.30 uur melding van winkeldiefstal door een man in een grootwinkelbedrijf aan de Brink in Deventer. De dader was door de beveiliging aangehouden. De 31 jarige verdachte uit Deventer had voor 213 Euro aan lingerie gestolen. Hij is overgebracht naar het bureau en daar voor nader verhoor ingesloten.
(03-031056)


---


DIEFSTAL BIJ JUWELIERDEVENTER- Op vrijdag, 14 maart 2003 te 14.52 uur, een melding, dat zojuist een diefstal van een tableau met gouden colliers had plaats gevonden bij een juwelier aan de Lange Bisschopstraat te Deventer. Nadat de dader was binnen-gekomen was hij naar de toonbank gelopen en had aan een personeelslid om gouden ringen gevraagd. De dader had hierbij het zicht op een tafeltje met daarop o.a. het tableau met gouden colliers. De dader loopt op het tafeltje af en grijpt de tableau met gouden colliers en rent de winkel uit. In de omgeving worden enkele colliers, die door de dader zijn verloren teruggevonden. Signalement dader:
Man van ongeveer 20 jaar, 1 meter 75 groot met een slank postuur en had een licht getinte huidskleur. Hij was gekleed in een beigekleurige sweater met opdruk op de rug. Op het hoofd droeg hij een blauw/zwart mutje met opgerolde rand en donkere zonnebril. Onderzoek naar de dader wordt ingesteld. Totale schade is niet bekend.
---

INBRAAK EN DIEFSTL BIJ JUWELIERDEVENTER- Op zaterdagochtend, 15 maart 2003 te 05.09 uur inbraakalarm bij een juwelierszaak aan de Karel de Groteplein te Deventer. Ter plaatse werd aan de buitenzijde niets opgemerkt. Binnen bleken enkele vitrinekasten omver te liggen. Nader onderzoek leerde, dat er ook een stuk uit het systeem plafond was. De dader(s) is (zijn) vis een in het dak gemaakt gat het pand binnen gekomen. TR stelt onderzoek in. Totale schade en waarde gestolen goed is niet bekend.
(03-031413)


---

POGING STRAATROOFDIEPENVEEN- Op donderdagavond, 13 maart 2003 te 21.29 uur doet een 62 jarige vrouw uit Diepenveen aangifte van een poging tot beroving van een collectebus. Aangeefster liep omstreeks 18.45 uur over de Schuurmansweg te Diepenveen. Zij was aan het collecteren voor het Reumafonds. Terwijl zij daar liep kwamen haar drie jongens, varierend in de leeftijd van 14 tot 16 jaar, op de fiets tegemoet. Twee van de drie jongens probeerden na elkaar de collectebus van aangeefster af te pakken, terwijl de derde jongen op afstand stond te kijken. De beroving mislukt omdat de vrouw met de collectebus om zich heen slaat. Hierbij heeft ze 1 van de jongens met de bus flink in het gezicht geraakt en zal dit te zien moeten zijn. De knapen zijn vervolgens weggefietst in de richting van de Molenweg.
De politie stelt een onderzoek in.
(03-030807


-------------------------------------------------------------------------------- Einde dagrapport Pers Deventer e.o.
---- --

Persinfo politie regio Ijsselland
District noord Steenwijk/Horst&Waterland
Van 14 op 15 maart 2003.
Piket Freek Fridrichs
038-4963891INBRAAK EN DIEFSTAL UIT WINKELSTEENWIJK- Afgelopen nacht van vrijdag, 14 maart 2003 is er ingebroken in een schoenenwinkel aan de Oosterstraat in Steenwijk. Het slot van een toegangsdeur is geforceerd. Gestolen is een grote hoeveelheid schoenen van het merk Diesel en Van Bommel. Totale schade is niet bekend. TR stelt onderzoek in.
(03-030967)


---

BRAND BIJ HOUTHANDELWILLEMSOORD- Op vrijdag, 14 maart 2003 te 15.23 uur melding van uitslaande brand van een hout-roerendegoederen handel. Bleek een al wat oude schuur in de brand te staan. Binnenin lag een voorraad opslag. Brandweer was met 3 voertuigen ter plaatse Brand was snel onder controle. Brand is door 44 jarige benadeelde uit Hattermerbroek zelf ontdekt. Hij zag rook uit de schuur komen. Kortsluiting is de vermoedelijke oorzaak van de brand. Benadeelde is niet verzekerd tegen brand.
Schade bedrag is niet bekend.
(03-031195)


---

Einde dagrapport teams Steenwijk/Horst&Waterland
---- --

Persinfo politie regio Ijsselland
District Zuid Salland
Van 14 op 15 maart 2003.
Piket Freek Fridrichs
038-4963891CONTROLE GEDRAGSREGELSSCHALKHAAR- Werd op vrijdag, 14 maart 2003 met de videoauto gesurveilleerd in district zuid waarbij werd bekeurd voor 3 x snelheid en 1 x mobiel bellen.

---

Einde dagrapport Pers Salland
---- --

Persinfo politie regio Ijsselland
District Midden Hardenberg/Dalfsen/Ommen
Van 14 op 15 maart 2003.
Piket freek Fridrichs
038-4963891ONDER INVLOED AUTO BESTURENNIEUWLEUSEN- Werd op zaterdag, 15 maart 2003 een 51 jarige bestuurder van een personenauto uit Nieuwleusen aangehouden voor het rijden onder invloed. Aan het bureau blies hij 685 ug/l . Met en rijverbod van 8 uur en een PV werd de verdachte weer in vrijheid gesteld.
---

VERNIELING MIDDELS GRAFFITIHARDENBERG- Op vrijdag, 14 maart 2003 te 11.04 melding dat er een drietal personen bezig waren graffiti aan het spuiten waren op de Bruchterweg. Ter plaatse de drie personen aangetroffen. Op het wegdek hadden ze over een lengte van ongeveer 15 meter in witte en roze verf op het wegdek "Gefeliciteerd Opa" gespoten. Alle drie de mannen in de leeftijd van 24 jaar en respectievelijk afkomstig uit Rheezerveld, Bruchterveld en Lutten gehoord. Ze zouden zelf proberen de verf weer van het te wegdek krijgen. Zo niet dan zou dit op hun kosten door de gemeente worden gedaan.
---

TECHNISCHE VERKEERSCONTROLEDALFSEN- Op vrijdagmiddag, 14 maart 2003 tussen 14.00 uur en 16.00 uur een technische verkeerscontrole gehouden io de Rondweg in Dalfsen. Tijdens deze controle zijn er 11 brom/snorfietsen gecontroleerd, hiervan voldeden er 7 aan de gestelde eisen. De overige brom/snorfietsen zijn bekeurd voor de volgende
feiten: 4x constructie snelheid (2x > 1.9 kw), 1x rem ondeugdelijk, 2x helm.
Tevens twee bonnen uitgeschreven voor het rijden in gesloten verklaring.
---Politie Regio Ijsselland


Dalfsen, 15 maart 2003

PERSBERICHT.
Motorrijder dodelijk verongelukt


Op zaterdagmiddag, 15 maart 2003 te omstreeks 16.30 uur vond er op de Tolhuisweg te Dalfsen, ter hoogte van de kruising Hessenweg-Venneweg een ernstig verkeersongeval plaats tussen een bestuurder van een personenauto en een motorfiets.

Toedracht: Een 80 jarige bestuurder van een personenauto uit Ommen reed met zijn personenauto over de Tolhuisweg, vanuit de richting Ommen in de richting Dalfsen. Ter hoogte met de kruising Hessenweg-Venneweg wilde hij linksaf slaan. Op het momemt dat hij hier mee bezig was kwam over de Tolhuisweg vanuit de richting Dalfsen een 36 jarige motorrijder uit Wierden aanrijden. Een botsing tussen de twee was het gevolg. De motorrijder liep hierbij zodanige verwondingen op, dat hij tengevolge hiervan ter plaatse is overleden. TVA stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht van het ongeval. Het verkeer kon via het fietspad naast de Tolhuisweg worden geleid.

Afd. Voorlichting.
F.Fridrichs.
038-4963891

Politie Regio Ijsselland


Hardenberg, 15 maart 2003

PERSBERICHT.
Drie gewonden bij aanrijding tussen drie auto's


Op zaterdagavond , 15 maart 2003 te omstreeks 22.15 uur vond er op de Rijksweg 34 te Hardenberg, ter hoogte km.paal 32.0 een zware aanrijding plaats waarbij 3 auto's waren betrokken en drie gewonden naar het ziekenhuis zijn overgebracht.

Toedracht: Een 57 jarige bestuurster van een personenauto uit Hoogeveen reed met haar personenauto vanuit de richting Ommen richting Hardenberg. Op onverklaarbare wijze raakte zij met de auto op de linker weghelft. Zij botste hierbij frontaal op de vanuit de richting Hardenberg komende 31 jarige bestuurder uit Oostvoorne. Vervolgens kreeg ook de vanuit de richting Hardenberg komende personenauto, waarin een vrouw van 68 jaar uit Enschede en een 33 jarige bestuurster uit Emmen, nog een klap mee . Zij kwamen met de auto op de kop op de rijbaan tot stilstand. Beide vrouwen moesten door de brandweer uit het wrak worden bevrijd. De 68 jarige vrouw bleek ongedeerd. De 33 jarige vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De 57 jarige veroorzaakster van het ongeval en de 31 jarige man uit Oostvoorne, die na de botsing met zijn auto eveneens op de kop in de berm naast de weg tot stilstand kwam zijn beiden met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. In geen van de gevallen was sprake van levensgevaar. Alle bij dit ongeval betrokken zijnde auto's werden zwaarbeschadigd en moesten worden afgesleept. De Rijksweg 34 is ruim anderhalfuur afgesloten geweest voor alle verkeer. Het verkeer werd omgeleid. De TVA stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht van het ongeval.

Afd. Voorlichting.
F.Fridrichs.
038-4963891Einde dagrapport Pers Hardenberg/Dalfsen/Ommen
---- --

Persinfo politie regio Ijsselland
District Noord Kampen e.o.
Van 14 op 15 maart 2003.
Piket Freek Fridrichs
038-4963891DIEFSTAL UIT ETALAGEIJSSELMUIDEN- Op de vroege zaterdagochtend, 15 maart 2003 te omstreeks 02.15 uur een melding, dat een etalageruit van een winkel aan de Burg. Van Engelenweg te Ijsselmuiden was vernield. Ter plaatse bleek, dat met een putdeksel de etalage-ruit 1 metr 80 bij 1.65 totaal was vernield. Hierbij waren ook enkele flessen drank vernield. Voorzover na te gaan werden een aantal flessen drank gestolen. Totale schade is niet bekend.
(03-031374)


-------------------------------------------------------------------------------- AFVAL VERBRANDENIJSSELMUIDEN- Op zaterdag 15 maart 2003 te 04.57 uur melding dat er op een bedrijfsterrein aan de Veilingweg afval werd verbrand. Ter plaatse een grote berg brandend afval aangetroffen. Brandstapel is door de brandweer geblust. De bedrijfseigenaar is ter plaatse gehoord. Hem is PV aangezegd.
---


Einde dagrapport Pers Kampen e.o.
---- --

Persinfo Politie regio Ijsselland
District Midden Zwole
Van 14 op 15 maart 2003.
Piket Freek Fridrichs
038-4963891ONDERINVLOED ACHTER HET STUUR.ZWOLLE- Op zaterdagochtend, 15 maart 2003 te omstreeks 02.00 uur werd een 23 jarige bestuurder van een personenauto uit Zwolle op de Westerlaaan aangehouden omdat hij een auto bestuurder terwijl er sprake was van alcoholgebruik. Aan het bureau blies de verdachte 460 ug/l. Met een rijverbod van 4 uur en een PV is de verdachte weer in vrijheid gesteld.
(03-031377)


---

DIEFSTAL MOBIELE TELEFOON UIT KLEDINGZWOLLE- Aangifte diefstal mobieletelefoon door 40 jarige benadeelde uit Zwolle. Aangever was in het zwembad aan de Hanzelaan en had zijn jas met daarin de mobiele-telefoon aan de kapstok gehangen. Feit is gepleegd tussen 18.00 uur en 18.30 uur.
---

CONTROLE GEDRAGREGELSZWOLLE- Op vrijdagavond, 14 maart 2003 controle gedragsregels gehouden op de Ittersumallee te Zwolle. Met het volgens resultaat:
-1x mobiel bellen in de auto
-2x rijden zonder helm
-9x rijden zonder autogordel
-2x parkeren op invalide parkeerplaats
-1x negeren aanwijzingen
-1x parkeerverbod

---

VERKEERSCONTROLEZWOLLE- Op vrijdagmiddag, 14 maart 2003 op de Zwartewaterallee een verkeerscontrole gehouden. Resultaat controle:
- Niet dragen van gordel, 4 maal.
- Bellen tijdens het besturen van een
motorvoertuig, 2 maal.
- Fout parkeren, 1 maal.
- Niet dragen van helm, 1 maal.
- Passagier vervoeren jonger dan 12 jaar en korter
dan 1.50 meter, voorin zonder zonder gebruik
van kinderbeveiligingsmiddel, 1 maal.

---

Einde dagrapport Pers Zwolle
---- --

Persinfo Politie regio Ijsselland
District Zuid Deventer e.o.
Van 15 op 16 maart 2003.
Piket Freek Fridrichs
038-4963891ONDERINVLOED AUTO BESTURENDEVENTER- Op zaterdagavond, 15 maart 2003 te 19.39 uur is een 25 jarige bestuurder van een personenauto uit Deventer op de Margijnenenk aangehouden terzake het rijden onder invloed. Aan het bureau blies hij 280 ug/l. Met een rijverbod van 2 uur en een PV werd hij weer in vrijheid gesteld.
---

ONDERINVLOED AUTO BESTURENDEVENTER- Op zaterdagavond, 15 maart 2003 melding, dat er een bestuurder van een personenauto over de Zutphense te Deventer weg reed, die mogelijk onder ionvloed was. De betreffende 28 jarige bestuurder van de personenauto uit Zutphen op de Wilhelminabrug staande gehouden. Hij blies ter plaatse een F. Hem aangehouden. Aan het bureau blies hij 615 ug/l. Hem een rijverbod van 7 uur opgelegd. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd. PV wordt opgemaakt.
---

ONDERINVLOED ACHTER HET STUURDEVENTER- Op zondag, 16 maart 2003 te 02.24 uur is een 55 jarige bestuurder van een personenauto uit Deventer op de Zutphenseweg aangehouden terzake het rijden onder invloed. Aan het bureau blies hij 545 ug/l. Rijverbod van 5 uur en PV wordt opgemaakt.
---

CONTROLE GEDRAGSREGELSSCHALHAAR- Op zaterdag, 15 maart 2003 is er controle gedragsregels gehouden op de Raalterweg en de Colmschaterstraat met het volgende resultaat:
3 x geen helm
1 x verdrijvingsvlak gebruiken
1 x snelheid
1 x rechts inhalen
1 x geen remlichten op aanhangwagen.
---


Einde dagrapport Pers Deventer e.o.
---- --

Persinfo Politie regio Ijsselland
District Noord Steenwijk/Horst&Waterland
Van 15 op 16 maart 2003.
Piket Freek Fridrichs
038-4963891ONDERINVLOED ACHTER HET STUURSTAPHORST- Werd op zondag, 16 maart 2003 te 01.16 uur een 19 jarige bestuurder van een personenauto uit Genemuiden, op de Gemeenteweg in Staphorst aangehouden ter zake het rijden onder invloed. Aan het bureau blies de verdachte 515 ug/l.
Met een rijverbod van 4 uur en een PV werd de verdachte in vrijheid gesteld.
---

INSLUIPING IN WONINGSTAPHORST- Op zondag, 16 maart 2003 te 01.50 uur melding van insluiping in een woning/annexbedrijf aan de Middenwolderweg te Staphorst. Er waren daar door de eigenaar en omwonenden drie jongemannen betrapt in de woning/annex bedrijf. De drie verdachten, respectievelijk 18, 19 en 18 jaar, allen uit Staphorst, zijn aangehouden. Alle drie waren aangeschoten. Later bleek, dat er tenminste 5 jongens waren geweest. De twee anderen hadden kans gezien ertussen uit te komen. De drie aangehouden personen zijn overgebracht naar het bureau en ingesloten voor nader onderzoek en verhoor.
---


Einde dagrapport teams Steenwijk/Horst&Waterland
---- --

Persinfo politie regio Ijsselland
District Zuid Salland
Van 15 op 16 maart 2003.
Piket Freek Fridrichs
038-4963891OPENBARE DRONKENSCHAP.RAALTE- Op de vroege zondagochtend, 16 maart 2003 te 03.00 uur, viel het rijgedrag van een fietser op. Hij reed zwalkend over de Mettingenlaan en voerde gen verlichting. Hem aangesproken. De 20 jarige man uit Raalte bleek behoorlijk onder invloed. Aan het bureau blies hij en F. Hem geverbaliseerd terzake openbare dronkenschap en het fietsen zonder verlichting.
---

WILDPLASSER BEKEURDRAALTE- Werd op zondagochtend, 16 maart 2003 te 02.25 uur een 23 jarige man uit
Raalte geverbaliseerd terzake wildplassen op de Marktstraat te Raalte.
---


Einde dagrapport Pers Salland
---- --

Persinfo. Politie Regio Ijsselland
District Midden Hardenberg/Dalfsen/Ommen
Van 15 op 16 maart 2003.
Piket Freek Fridrichs
038-4963891ONDERINVOED ACHTER HET STUURNIEUWLEUSEN- Werd in de nacht van zaterdag, 15 op zondag, 16 maart 2003 te 00.50 uur, op Den Hulst te Nieuwleusen, een 35 jarige bestuurder van een personauto uit Staphorst aangehouden terzake het rijden onder invloed. Aan het bureau blies hij 700 ug/l. Hem is een rijverbod van 8 uur opgelegd. Procesverbaal wordt opgemaakt.
---


CONTROLE GEDRAGREGELSREGIO IJSSELLAND- Op zaterdag, 15 maart 2003 in de regio controle gehouden op gedragregels met het navolgend resultaat:
2 x terzake snelheid.
1 x terzake kleven.
3 x terzake inhalen bij doorgetrokken streep.

---

Einde dagrapport Pers Hardenberg/Dalfsen/Ommen
---- --

Persinformatie politie regio Ijsselland
District Noord Kampen e.o.
Van 15 op 16 maart 2003.
Piket Freek Fridrichs
038-4963891BESTUURDER VERMOEID AUTO TEGEN LANTARENPAAL.KAMPEN- Op zaterdagavond, 15 maart 2003 te omstreeks 22.49 uur, reed de 70 jarige bestuurder van een personenauto over de Kamperstraatweg vanuit de richting Wezep te Kampen. Hij had al meerdere uren achter het stuur gezeten en was daar kennelijk vermoeid van geraakt, want op een bepaald moment had hij gedacht zich reeds met zijn auto op de rotonde te bevinden en sloeg linksaf. Echter te vroeg en botste tegen een lantarenpaal. Uitsluitend materiele schade.
PV wordt opgemaakt.
---

VERKEERSCONTROLEKAMPEN- Op zaterdag, 15 maart 2003 in Kampen verkeerstoezicht gehouden. Resultaat 1 x PV voor het rijden op een bromfiets zonder helm te dragen.
1 x PV voor het rijden over de Oudestraat.
Ook in de nacht van zaterdag, 15 op zondag, 16 maart 2003 in de omgeving van de Oudestraat verkeerstoezicht gehouden. Het resultaat was:
6 x PV voor het rijden in de Oude straat.
1 x PV terzake het niet voeren van fietsverlichting,
1 x PV terzake het rijden in een auto zonder in het bezit te zijn van
een geldig rijbewijs.
---


DADER VERNIELING AUTO's AANGEHOUDEN

KAMPEN- Op zaterdagavond, 15 maart 2003 te 20.29 uur melding, dat in de Sint Jacobsstraat te Kampen een man op de grond lag, die zojuist ramen van meerdere auto's had ingeslagen. Bij het aanrijden bleek de man richting Plantage te lopen. In een Horecagelegenheid werd een man, die de vernieling had gepleegd en voldeed aan het opgegeven signalement, aangehouden. De verdacht een 30 jarige man uit Kampen is overgebracth naar het bureau en is voor nader verhoor ingesloten.
---

AANHOUDINGEN INVERBAND MET VERNIELINGEN.KAMPEN- In de nacht van zaterdag, 15 op zondag, 16 maart 2003 speciaal toezicht gehouden in de binnenstad van Kampen. In de omgeving van de Bovenkerk een viertal verdachten terzake vernielingen aangehouden. Betreffen allen inwoners van Kampen in de respectievelijke leeftijd van 20, 23, 18 en 19 jaar. Alle verdachten zijn overgebracht naar het bureau. Tegn hun wordt PV opgemaakt.
---


Einde dagrapport Pers Kampen e.o.
---- --

Persinfo.Politie Regio Ijsselland
District Midden Zwolle
Van 15 op 16 maart 2003.
Piket Freek Fridrichs
038-4963891ONDER INVLOEDZWOLLE- Op zondag 16 maart 2003 te omstreeks 01.28 uur werd de 44 jarige bestuurster van een personenauto uit Zwolle op de Diezerkade gecontroleerd, omdat zij met haar auto over de bussluis reed. Bleek dat er sprake was van alcohol gebruik. Zij is aangehouden en aan het bureai blies zij 290 ug/l. Met een rijverbod van 2 uur en een PV werd zij weer in vrijheid gesteld.
---

INBRAAK EN DIEFSTAL UIT WONINGZWOLLE- Werd er op zaterdag, 15 maart 2003 tussen 13.30 en 14.30 uur ingebroken in een woning aan Raam in Zwolle. Een toegangsdeur wer geforceerd. De woning werd doorzocht. Op dit moment is niet bekend of er ook iets is ontvreemd. Totale schade is ook niet bekend. Technische recherche stelt onderzoek in.
---

INBRAAK EN DIEFSTAL UIT WONINGZWOLLE- Werd er op zaterdag, 15 maart 2003 tussen 11.00 uur en 21.30 uur ingebroken in een woning aan de Wessel Gansfortlaan te Zwolle. Een kunststof raam werd geforceerd, waardoor de woning kon worden betreden. Gestolen is een sieraad, geld, laptop, een brandkastje en identiteitspapieren. Totale schade en waarde gestolen goed is niet bekend. TR stelt onderzoek in.
---

INBRAAK EN DIEFSTAL UIT BEDRIJFZWOLLE- In de nacht van vrijdag, 14 maart op zaterdag 15 maart 2003 te omstreeks 11.50 uur is er ingebroken in een bedrijf aan de Deventerstraatweg. Het gehele gebouw werd doorzocht. Een in het pand aanwezige kluis is opengeslepen. Op dit moment is niet bekend wat er precies wordt vermist. Wel hebben(heeft) de dader(s) een bedrijfsauto uit het pand weggenomen. Zij zijn hier echter mee vast komen te zitten en hebben de auto in de omgeving achter gelaten. Totael schade inbraak is niet bekend. TR stelt een onderzoek in.
---

WINKELDIEF AANGEHOUDENZWOLLE- Werd op zaterdag, 15 maart 2003 te 13.30 uur een 24 jarige vrouw uit Zwolle op heterdaad betrapt bij de diefstal van levensmiddelen bij uit een winkel aan de Dobbe te Zwolle. De vrouw had voor 14.74 Euro in de tas, die zijn niet bij het passeren van de kassa afrekende. De vrouw is aangehouden en overgebracht naar het bureau. PV wordt opgemaakt.
---

VECHTPARTIJ OP STRAATZWOLLE- Op zondagochtend, 16 maart 2003 te 02.30 uur melding van vechtpartij op de Grote Markt in Zwolle. Met meerdere voertuigen ter plaatse. Het bleek een ruzie, waarbij twee konge mannen en een meisje betrokken waren. Ter plaatse werd een jongeman,leeftijd onbekend uit Zwolle op de grond aangetroffen. Hij was bewusteloos. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht en is daar opgenomen. Hij moet nog worden gehoord. Op aanwijzing van getuigen werd ter plaatse een 17 jarige man uit Zwolle als verdachte aangehouden. Hij is overgebracht naar het bureau. Een onderzoek naar de juiste toedracht wordt ingesteld.

(03-031777)


---


BRANDALARM DANKZIJ ROOKMELDERZWOLLE- Op zondagochtend, 15 maart 2003 te 04.00 uur een brandalarm uit een woning aan de Assendorperstraat. De bewoonster, een 83 jarige vrouw, kon niet slapen en had een pannetje met melk op fornuis gezet. Om onduidelijke reden is zij voor het fornuis komen te vallen, waarbij zij haar arm, zoals later bleek, had gebroken. Gevolg was, dat de melk ging overkoken en het brandalarm werd geactiveerd. Brandweer ter plaatse en mevrouw is naar het ziekenhuis overgebracht.
---

Einde dagrapport Pers Zwolle
---- --