Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 16-03-2003 2e persbericht van zondag 16 maart 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Auto weg bij inbraak
In de nacht van zaterdag op zondag is ingebroken in een woning aan de Anna van Engelandstraat. De voordeur is waarschijnlijk via de brievenbus opengemaakt. Uit de woning verdwenen een laptop, een flatscreen, een digitale camera, een dvd-speler en autosleutels. Daarmee werd de auto, een blauwe Audi A3 met het kenteken 34-FH-NJ meegenomen.

Helmond: Man aangehouden na mishandeling kind
In zijn woning in Helmond is zondag om 13.10 uur een 32-jarige man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij zondagmorgen het driejarige dochtertje van zijn vriendin heeft mishandeld. Het kind had op verschillende plaatsen over het lichaam blauwe plekken en was naar het ziekenhuis gegaan voor behandeling. De vrouw wilde aangifte doen en de man is daarna aangehouden en voor onderzoek ingesloten. Het kind is ter observatie in het ziekenhuis opgenomen.

Helmond: Rijbewijs snelheidsovertreder ingenomen Zondagmiddag is het rijbewijs van een 28-jarige automobilist uit Nuenen ingenomen. Hij reed op de Europaweg 156 km/u, waar 70 is toegestaan. Op het gedeelte waar 120 gereden mag worden werd 203 km/u gemeten. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Bladel: Aanrijding onder invloed
Zondag om 13.15 uur veroorzaakte een 41-jarige automobilist uit Reusel op de Bredasebaan een aanrijding. Hij reed met zijn auto tegen een auto waarvan de bestuurder voor het rode licht stond te wachten. De man uit Reusel bleek gedronken te hebben en blies maar liefst 2,7 promille. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Eersel: Vrouw gevallen
Vrijdag rond 16.40 uur is op de Genderweg een 74-jarige vrouw uit Steensel met haar fiets ten val gekomen. Er waren geen getuigen van de val en het leek er op dat de vrouw onwel was geworden, maar het is ook mogelijk dat het om een ongeval gaat. De vrouw is in het ziekenhuis opgenomen en haar toestand verslechtert. De politie van de Kempen vraagt getuigen van de val / het ongeval zich te melden. Zij kunnen bellen met de politie van De Kempen op nummer 0900 8844.