Ingezonden persbericht


Bunnik, maandag 17 maart 2003

expeditie over ijsgrenzen succesvol verlopen

Sponsor Neximus feliciteert expeditie.

Donderdagmiddag 13 maart zijn Pieter Hallewas, Alexander Groen en Wichart Drost, skiënd over de ijsvlakte van de Botnische Golf aangekomen in Oulu Finland-. Hiermee is een einde gekomen aan de expeditie Over IJsgrenzen . Gedurende een tocht van 10 dagen hebben de drie expeditieleden verschillende ontberingen en tegenslagen doorstaan, zoals het verliezen van materiaal en slecht weer. Desondanks kijken de leden moe, maar zeer tevreden, terug op een geslaagde expeditie.

Felicitaties

Neximus feliciteert de expeditie van harte met het slagen van de expeditie. En is zeer trots op de prestaties van de expeditieleden. De website www.OverIJsgrenzen, die Neximus voor de expeditie heeft gerealiseerd, is gedurende de tocht druk bezocht. Op de site zijn adembenemende foto s te zien. En is het snel wegdromen over schitterende ijsvlaktes bij de uitgebreide reisverslagen.

De expeditie

Op 3 maart begon het Nederlandse expeditieteam Over IJsgrenzen de oversteek van de bevroren Botnische Golf. De drie expeditieleden hadden toen ruim een jaar aan voorbereiding achter de rug.

Het expeditieteam Over IJsgrenzen bestaat uit Pieter Hallewas (1975), Alexander Groen (1974) en Wichart Drost (1978). Vier jaar geleden ontstond het idee van deze expeditie tijdens een outdoor training in het Finse Lapland. De tocht is nog nooit eerder door een expeditieteam op dergelijke wijze volbracht. Omdat deze zee tussen de twee landen Zweden en Finland ingeklemd ligt, is letterlijk een grens overgestoken.

Over Neximus

Neximus is sinds 1997 een gespecialiseerde internet dienstverlener. Neximus adviseert, realiseert en integreert webtoepassingen. De focus ligt hierbij op het ontsluiten van (digitale) informatie. Organisaties worden sneller, effectiever en klantvriendelijker door het ontsluiten van informatie voor de medewerkers en klanten. Neximus werkt met en voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid.

einde bericht

meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Tom Steenbakkers, 030 - 659 26 36, g.van.der.sleen@neximus.com t.steenbakkers@neximus.com

Neximus bv

Regulierenring 2

3981 LB Bunnik

Tel: 030 659 26 36

Fax: 030 659 26 46

E-mail: info@neximus.com

Internet: www.neximus.com