Belgacom

MMS On Line - Alle klanten van Proximus kunnen MMS'en ontvangen én versturen

17/03/2003

Alle Proximus-klanten, met én zonder MMS-telefoon, kunnen voortaan MMS'en versturen en ontvangen via MMS On Line op de portal van Proximus Inter@ctive. Eind november 2002 lanceerde Proximus als eerste mobiele telefoonoperator in België MMS, Multimedia Messaging Service. Proximus-klanten die geen MMS-toestel hadden, konden toen al via de Inbox van MMS On Line of via WAP een MMS ontvangen. Dankzij MMS On Line kunnen zij voortaan ook een tekst met foto's en beelden versturen naar vrienden en familie. Per verstuurde MMS betaalt de klant ? 0,50. Een MMS ontvangen kost niets.

Alle klanten van Proximus, met én zonder MMS-toestel kunnen via de portal van Proximus Inter@ctive een MMS ontvangen en versturen. Sinds eind november 2002 konden zij al MMS?en ontvangen via de Inbox van MMS On Line of via het WAP-menu van hun gsm. Voortaan kunnen ook zij snel en eenvoudig een tekst met foto?s en beelden sturen naar familie en vrienden.

MMS versturen via MMS On Line is zeer eenvoudig. De klant surft naar Proximus Inter@ctive en selecteert ?Zend MMS? in het menu van MMS On Line. Met een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord heeft hij toegang tot alle Proximus Interactive diensten waaronder MMS On Line. Als hij nog niet geregistreerd is, moet hij dit eerst doen om een MMS te kunnen versturen.

Vervolgens kan hij een tekst intoetsen en er een foto of een beeld aan toevoegen en naar een Proximus-klant versturen. Op MMS On Line vindt de klant een grote keuze aan afbeeldingen, gegroepeerd per categorie waaruit hij kan kiezen, maar hij kan ook zijn eigen foto?s of beelden invoegen in zijn MMS.

De Proximus-klant die een WAP-gsm bezit, kan voortaan ook via WAP MMS?en zenden. Op zijn gsm kiest hij in het WAP menu ?Image Mail?, dan ?Zend MMS? en volgt de instructies.

Heeft de ontvanger van een MMS geen MMS-toestel, dan krijgt hij een sms met de instructies hoe hij het bericht kan bekijken: via www.proximus-interactive.be in de ?MMS Inbox? of rechtreeks in het WAP-menu van zijn gsm ? optie ?Image Mail? - als de hij een WAP-gsm heeft.

Voor het versturen van een MMS via internet of WAP betaalt de klant voor zijn standaard internettoegang of WAP-verbinding plus ? 0,50 (incl. BTW) per MMS. Een MMS ontvangen kost niets.

Bezoek Proximus Inter@ctive