Gemeente Reimerswaal


Nieuws

INFO avond "plan Henry Dunantstraat/Schotwal/Langeviele/Achterstraat" in Kruiningen

Na een lange intensieve periode van voorbereiding bevinden de plannen voor de bouw van een servicecentrum voor senioren en een tiental patiowoningen te Kruiningen zich in een zodanig stadium dat informatie en overleg met betrokken buurtbewoners en maatschappelijke organisaties zinvol is.
R&B Wonen organiseert hiervoor op maandag 17 maart a.s. om 19.30 uur in "Ons Dorpshuis" aan de Berghoekstraat 3 in Kruiningen een infoavond.
Belangstellenden zullen op deze avond worden geïnformeerd over de voortgang van het project, archeologisch onderzoek, sanering, nog te voeren planologische procedures en uiteraard de vorm waarin R&B Wonen de plannen denkt uit te voeren. Graag wisselen we hierover met de betrokkenen van gedachten om tot een voor iedereen zo acceptabel mogelijk kwalitatief hoogstand en realiseerbaar plan te komen. R&B Wonen stelt de inbreng van al diegenen die zich betrokken voelen bij dit project zeer op prijs en verwelkomt u dan ook graag op 17 maart 2003 in het Dorpshuis van Kruiningen.
(Geplaatst op: 27-02-2003)