Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 17-03-2003 2e persbericht van maandag 17 maart 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Verkeerscontrole
Op de Stationsweg / 18 septemberplein is maandagmorgen een verkeerscontrole gehouden. Er zijn 36 bonnen uitgeschreven, 31 voor het niet dragen van de autogordel, 2 voor het niet handsfree bellen, 1 voor het niet dragen van de helm en 1 voor het niet stoppen voor rood licht.

Helmond: Amazone gewond bij verkeersongeval
Een 49-jarige vrouw uit Mierlo is gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Kanaaldijk Zuid West. Zij reed maandag rond 11.15 uur met een paard langs het Eindhovens Kanaal in de richting van de Kanaaldijk Zuid West. Vlak voor de Kanaaldijk Zuid West sloeg het paard op hol. Op de Kanaaldijk Zuid West liep het paard met berijdster tegen een passerende vrachtauto, bestuurd door een chauffeur uit Lith. De amazone viel van het paard en brak een been. Zij is in het Elkerliekziekenhuis opgenomen. Het paard raakte niet gewond, het is in de buurt gestald.

Veldhoven: Inbraak
In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan de Eeuwsel. Men kwam waarschijnlijk binnen door een niet afgesloten achterdeur. Uit de woning is een portefeuille met papieren en 135,= weggenomen.