Volleybal Vereniging SSS Barneveld

3/16/2003 Heren 4 laat bonus tegen TiVoc Liggen

In de race om de topposities in de derde divisie heeft SSS Heren 4 een tweetal puntjes laten liggen. Tegenstander gistermiddag was TiVoc 1 uit Tiel. Gezien de stand in de divisie mag SSS eigenlijk geen punten meer weggeven. En hebben ze hierna nog 3 finales voor de boeg. De uitwedstrijd kende een uitslag van 3-2, waaronder een uitmate treurige vijfde set. Het vierde weet dus hoe het niet moet en kan zijn borst natmaken.

SSS begon de wedstrijd zoals bijna gewoon een beetje lafjes. Maar halverwege de eerste set liep de thuisploeg uit en pakte uiteindelijk de winst.
Ook de tweede set kende hetzelfde verloop. Uiteindelijk trok SSS 4 deze set naar zich toe.
Om voor de volle winst te gaan moest de derde set beginnen met een goede start. Dit lukte perfect. Maar helaas was een 6-1 voorsprong niet voldoende e ging deze derde verloren met 222-25. In de laatste set stond er een 7-1 voorsprong op de telramen. Nu werd gelukkig niet dezelfde fouten gemaakt als in de derde set. Hierdoor bleef de 3-1 overwinning in Barneveldse handen.

Na afloop liet coach Ratterman weten vooraf getekend te hebben voor een 3-1 uitslag. Echter zat men er zo dicht bij om de volle 5 punten te scoren dat ons allemaal het gevoel niet kan ontgaan dat er meer in het vat zat. Dat moet volgende week maar gebeuren tegen koploper Volvera in Arnhem.