Ingezonden persbericht


Persbericht

DynaMiek: loopbaancoaching door scenarioschrijven

Scenarioschrijftechnieken helpen je koers bepalen. De training 'Effectieve levenscripts', wordt door DynaMiek Trainingen georganiseerd op 6, 7 en 21 mei in conferentieoord De Wageningse berg te Wageningen. Motto is: Word de scenarioschrijver van je eigen leven en loopbaan.

De achterliggende gedachte: Iedereen schrijft zijn eigen levensscenario. Daar zijn we als jong kind al mee begonnen. Hier en daar bijgesteld, maar in grote lijnen leven we langs plotlines die we al heel vroeg, en vaak onbewust, hebben uitgezet. Ze vormen de programmatuur van ons leven. Voor sommigen werkt dit effectief, voor anderen is deze programmatuur belemmerend. Dan is het herschijven van het 'script' de beste optie.

De technieken die de scenarioschrijver hanteert voor een film- of toneelscript worden nu toegepast op individuele levensscripts. Conflicten en crises blijken niet langer lastig maar noodzakelijk voor individuele groei en ontwikkeling. Men leert krachtlijnen in eigen leven en loopbaan ontdekken, verbanden zien en betekenis toekennen aan willekeurige feiten; voortaan kan elk script worden herschreven. Resultaat: grotere effectiviteit in leven en werk.

Hoe? Via diverse creatieve oefeningen, schrijfopdrachten, filmanalyse en het toepassen van de klassieke scenariowetten.

DynaMiek geeft trainingen op het gebied van presentatie, communicatie, teambuilding, zelfsturing. DynaMiek gebruikt daarbij middelen en technieken uit de toneelwereld en de scenariopraktijk. Trainer is Mieke Bouma, dramadocent, scenarioschrijver en directeur van scriptschool, opleidingsinsituuut voor scenarioschrijvers te Amsterdam.

Voor: loopbaancoaches, communicatie-adviseurs, managementondersteuners, organisatieadviseurs, coaches, p&O-managers, trainers, managers en iedereen die inspiratie en effectieve methoden zoekt voor kwesties in loopbaanbegeleiding.

Mieke Bouma
DynaMiek Trainingen
Cuneralaan 50
3911 AD Rhenen
tel.: 0317-42 66 22 / 06 21 88 74 69
info@dynamiektrainingen.nl
www.dynamiektrainingen.nl

Dynamiek
06-21887469
0317-42 66 22
info@dynamiektrainingen.nl
www.dynamiektrainingen.nl