RADIO 538

Radio 538 DJ-Edwin Evers tekent voor vijf jaar bij

Hilversum- 18 maart 2003- Vandaag heeft de populaire DJ Edwin Evers zijn contract bij Radio 538 met vijf jaar verlengd. De deejay uit Hardenberg blijft daarmee het bekende gezicht van Radio 538. Samen met zijn sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen zorgt Evers iedere ochtend tussen 6 en 10 voor wakker wordend Nederland, thuis of in de auto.

Edwin Evers presenteert het radioprogramma Evers Staat Op op Radio 538, een gezellig en spraakmakend ochtendprogramma met goeie muziek, actualiteiten, opvallende telefoongesprekjes en veel humor. Buiten de stemmen van Edwin, Rick en Niels zijn ook regelmatig reacties van de typetjes van Evers zoals Willibrord, Prins Bernhard, Frank & Ronald de Boer en spannende onthullingen van Peter R. de Vries te horen. En op woensdagochtend het altijd geruchtmakende shownieuws van Albert Verlinde en live muziek op vrijdagochtend in Live38. De week wordt besloten met een terugblik op het nieuws door Peter Heerschop als de Weekwatcher.

Uit het onderzoek Onderstroom van Stroom dat vorige week is gepubliceerd blijkt dat in de strijd om de gunst van de luisteraar de DJ een steeds meer prominente rol vervult. Edwin Evers is volgens het onderzoek op dit moment de meest populaire DJ met een zeer breed luisterpubliek. 'Evers Staat Op' is uitgegroeid tot het best beluisterde radioprogramma van de Nederlandse radio en hij ontving vier Marconi Awards voor beste radioman en beste radioprogramma.

Lex Harding: Sinds de overstap van Evers in april 2000 naar Radio 538 is het marktaandeel fors gestegen. Edwin is de top DJ van Nederland en we willen hem graag voor zeker nog eens vijf jaar behouden. Met de toekomstige uitbreiding van ons frequentiegebied kunnen binnenkort nog meer luisteraars op weg naar hun werk lachend in de file staan met Evers Staat Op.

Edwin Evers over zijn contractverlenging: Ik heb het erg naar mijn zin bij Radio 538 en uit de contractverlenging spreekt een wederzijds vertrouwen om de toekomst tegemoet te treden.

Edwin Evers is elke werkdag te beluisteren van 6:00 tot 10:00 uur. En op zaterdagochtend van 8:00 tot 12:00 uur in Het Beste van Evers Staat Op.

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (