BedrijfsautoRAI

18-03-2003

Nieuwe DAF FA CF65-180 demonstratiewagen voor Kooi

De nieuwe DAF-truck, geleverd door DAF-dealer Cosmo Trucks Leeuwarden werd kort geleden officieel overhandigd aan de heer J. Giesing, verkoper van Kooi b.v. De overdracht werd gedaan door de heer R. Terpstra van Cosmo Trucks Leeuwarden.

Kooi bv
Als marktleider op het gebied van meeneemheftrucks neemt de firma Kooi bv zowel in Nederland als in de rest van Europa een vooraanstaande positie in. Dagelijks worden er in heel Europa duizenden Kooiaap-meeneemheftrucks ingezet voor de distributie en het transport van onder andere bouwmaterialen, dranken, technische gassen en agrarische producten. Dankzij de innovatieve producten van Kooi b.v. zijn distributeurs en transporteurs in staat hun lading onafhankelijk en snel af te leveren daar waar de klant dat wenst. Voor het demonstreren van de diverse Kooiaap-producten aan potentiële Nederlandse klanten zal gebruik worden gemaakt van de nieuwe DAF-truck.

Kooiaap en DAF: kwaliteit van eigen bodem
Commercieel directeur van Kooi b.v., de heer K. Rozema verklaart kort maar krachtig zijn keuze voor DAF: Vanuit het verleden is er altijd een goede samenwerking met DAF geweest. Toen we besloten om in Nederland weer met een demonstratiewagen de weg op te gaan, zijn we er met DAF heel goed uitgekomen. Bovendien vind ik dat je als Nederlands bedrijf eigenlijk niet om een Nederlands kwaliteitsproduct als dat van DAF heen kunt.