Politie Midden- en West Brabant

Persbericht District Breda

dinsdag 18 maart 2003

Verdachten aangehouden voor poging inbraak

BREDA - De politie heeft vannacht rond 02.13 uur twee Bredanaars van 23 en 27 jaar aangehouden die bezig waren om in een kledingzaak aan de Nieuwe Ginnekenstraat in te breken. Inbrekerswerktuigen vond de politie bij het hekwerk dat bij de zaak staat. De twee verdachten werden door de politie vlak bij de winkel aangetroffen en meegenomen naar het politiebureau alwaar ze zijn ingesloten.

Politie zoekt doorrijder

BREDA - De politie is op zoek naar een ongeveer 20 tot 25 jarige automobilist van een vermoedelijk donkerblauwe Opel Vectra, die afgelopen zaterdag rond 16.00 uur op de kruising van de Zwijnsbergenstraat-Overakkerstraat een 17 jarig meisje met haar fiets schepte. Het slachtoffer liep meerdere verwondingen op, waaronder een gebroken vinger en een gescheurde liesspier, en moest in een ziekenhuis worden behandeld. De bestuurder van de Vectra keek wel om, maar bekommerde zich niet om het slachtoffer en reed zonder te stoppen door.

Winkeldief met vier biefstukken aangehouden

BREDA - De politie heeft gisteren een 24 jaar man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden, die bij een supermarkt in de wijk Belcrum met vier biefstukken er vandoor wilde gaan. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Bron: R.vKuik