Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Den Haag, 18 maart 2003

Stropdas met geur

Jay Pee Originals brengt deze maand stropdassen met geur op de markt. De Jay Pee-das, bekend om haar kwaliteit en kleurstelling, is nu ook leverbaar met verschillende geuren: banaan, kiwi, aardbei en limoen. De geur in de dassen komt vrij als over de stof wordt gewreven.

Lekker ruiken

De handmade Jay Pee-dassen onderscheiden zich in kwaliteit en kleurstelling. Gebroken wit met fuchsia, lentegroen of roze zijn favoriete kleurstellingen van de Jay Pee. Pauling Ma van The Classic Clothing Company: 'De das is een van de weinige accesoires die een man heeft. Dat mag je laten zien. Voor ons is de das niet alleen herkenning, het is ook de erkenning van de man met durf en smaak.'

'De geurdas is geen luchtverfrisser,' aldus Ma, 'als je zacht over de zijde wrijft, komt wat van de geur vrij. Zo kan elke man met een Jay Pee er goed uitzien en - als het hem uitkomt - lekker ruiken.' De geur in de dassen wordt tijdens het weefproces van de zijde aangebracht en blijft maanden werkzaam.

Lifestyle

Jay Pee Originals is een merknaam van de Haagse The Classic Clothing Company. Naast dassen brengt Jay Pee ook overhemden, pakken en schoenen op de markt. Kenmerken van Jay Pee zijn topkwaliteit en opvallende kleurstellingen. Jay Pee is verkrijgbaar bij een geselecteerde groep herenmodezaken in Nederland en België.



Ingezonden persbericht