UPC NEDERLAND

Wijziging radiopakket in Amsterdam, Zaanstad, Purmerend e.o.

Amsterdam, 18 maart 2003, Op 1 april wijzigt het radiopakket voor UPC-abonnees in Amsterdam, Zaanstad, Purmerend en omliggende gemeenten. Het nieuwe radiopakket is tot stand gekomen door het overnemen van het advies van de Algemene Programmaraad. UPC informeert haar klanten over de wijzigingen via een advertentie in de huis-aan-huiskrant, het UPC Infokanaal, teletekst en de website www.upc.nl.

Amsterdam Radio 192 (frequentie 90,0) en BBC 1 (frequentie 94,1) worden aan het radiopakket toegevoegd. Om de zender Radio 192 te kunnen ontvangen dienen onze klanten hun radio op bovenstaande frequentie in te stellen. Deutschland Radio Köln en BBC 3 worden niet langer doorgegeven. Daarnaast wijzigt Salto 6 van frequentie 103,3 naar 93,7.

Abcoude, Diemen, Nigtevecht en Ouder-Amstel Radio 192 (frequentie 90,0), BBC 1 (frequentie 94,1) en Salto 6 (frequentie 93,7) worden aan het radiopakket toegevoegd. Om de zender Radio 192 te kunnen ontvangen dienen onze klanten hun radio op bovenstaande frequentie in te stellen. Deutschland Radio Köln en BBC 3 worden niet langer doorgegeven.

Oostzaan en Weesp Radio 192 (frequentie 90,0) en BBC 1 (frequentie 94,1) worden aan het radiopakket toegevoegd. Om de zender Radio 192 te kunnen ontvangen dienen onze klanten hun radio op bovenstaande frequentie in te stellen. Deutschland Radio Köln en BBC 3 worden niet langer doorgegeven.

Landsmeer, Purmerend en Zaanstad Salto 4 (frequentie 103,8) en BBC 1 (frequentie 94,1) worden aan het radiopakket toegevoegd. Om de zender Salto 4 te kunnen ontvangen dienen onze klanten hun radio op bovenstaande frequentie in te stellen. Deutschland Radio Köln en BBC 3 worden niet langer doorgegeven.

UPC Nederland UPC Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde United Pan-Europe Communications N.V. (Euronext Amsterdam: UPC; Verenigde Staten: Over The Counter Bulletin Board:UPCOY) en is met zo'n 2,3 miljoen klanten de toonaangevende aanbieder op het gebied van geavanceerde media- en telecommunicatiediensten in Nederland. Op de consumentenmarkt voert UPC Nederland diensten op het gebied van internet (chello), telefonie (UPC Telefonie) en radio & tv. Hiervoor beschikt UPC Nederland in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant over hoogwaardige breedbandnetwerken.

Noot voor de redactie (