Politie Zeeland



Z-1825-2003 DIEFSTAL GOLFBALLEN


Twee jongens uit Oostburg, van 12- en 13 jaar, zijn maandagmiddag in hun woonplaats betrapt op diefstal van golfballen vanaf een golfterrein.
Ze hadden vanaf het oefenterrein ca. 147 golfballen weggenomen. Beide jongens zijn gehoord en zullen beide worden doorverwezen naar bureau Halt.



W-1826-2003 HOND DOODGEREDEN


Op de Domburgseweg te Oostkapelle is maandag rond 22.00 uur een hond doodgereden.
De hond stak plotseling de weg over, een naderende 35-jarige automobilist uit Vlissingen kon het dier niet meer ontwijken en reed het dier aan. De hond was op slag dood.



O-1827-2003 WONINGINBRAAK


In de nacht van maandag/dinsdag is ingebroken in een woning aan de Juffersweg te Kapelle.
Rond 02.00 uur werd de bewoonster wakker en hoorde gestommel in de woonkamer waarop zij poolshoogte ging nemen. Toen ze boven aan de trap stond, zag zij nog net een onbekende man het huis uitvluchten. Uit de woning werden o.a. een laptop en twee mobiele telefoons weggenomen met een waarde van een paar duizend euro.



Z-1828-2003 UITWIJKEN


Op de kruising Mr. F.J. Haarmanweg/Rijksweg N61 in Terneuzen is dinsdag rond 07.30 uur een 24-jarige automobilist uit de gemeente Hulst in botsing gekomen met een tegenligger nadat hij moest uitwijken voor een vrachtwagen,.
De 24-jarige man reed naast een vrachtauto + aanhangwagen, bestuurd door een 59-jarige man uit Antwerpen toen de vrachtwagen plotseling naar de linkerbaan kwam. Om een aanrijding te voorkomen, week de automobilist uit naar links, raakte een vluchtheuvel en kwam in botsing met een tegenligger, bestuurd door een 23-jarige plaatsgenoot. Alle bestuurders kwamen met de schrik vrij, de personenauto's werden beschadigd.


O-1829-2003 INBRAAK BEDRIJFSPAND

Tussen maandagavond en dinsdagmorgen is ingebroken in een bedrijfspand aan het Stationspark te Goes.
Diverse kasten werden doorzocht maar voor zover bekend werden geen goederen weggenomen. Braakschade is onbekend.







Politie Zeeland