UPC NEDERLAND

Wijziging radiopakket in groot deel Gelderland Zuid

Nijmegen, 18 maart 2003, Op 1 april wijzigt het radiopakket voor UPC-abonnees in een groot deel van Gelderland Zuid. Het nieuwe radiopakket is tot stand gekomen door het overnemen van het advies van de programmaraad Gelderland Zuid en de uitvoering van het UPC-distributiebeleid. UPC informeert haar klanten over de wijzigingen via een advertentie in de huis-aan-huiskrant, het UPC Infokanaal, teletekst en de website www.upc.nl.

In Arnhem, Duiven, Westervoort wordt France Musique aan het pakket toegevoegd op frequentie 95,0. RTBF 3 wordt niet langer doorgegeven. Daarnaast verhuist Radio 192 van frequentie 101,3 naar 105,8. Om deze zender te blijven ontvangen dienen onze klanten hun radio op bovenstaande frequentie in te stellen.

In Beuningen, Groesbeek, Millingen a/d Rijn, Mook en Middelaar, Nijmegen (excl. Lent en Oosterhout) en Ubbergen worden Radio 192 (frequentie 105,8) en France Musique (frequentie 95,0) aan het pakket toegevoegd. AFN, RTBF 3, Deutschland Funk en RTBF 2 worden niet langer doorgegeven.

In Buren (excl. Lienden en Maurik), Geldermalsen, Lingewaal, Maasdriel, Neerijnen, Tiel, West Maas en Waal en Zaltbommel worden Radio 192 (frequentie 98,4) en France Musique (frequentie 106,9) aan het pakket toegevoegd. Radio M, RTBF 3, RTBF 2, AFN, BFBS en Deutschland Funk worden niet langer doorgegeven.

Wegens technische redenen zal het radiopakket in Bemmel, Lienden, Maurik, Lent en Oosterhout (gemeente Nijmegen) en de gemeenten Kesteren en Overbetuwe niet wijzigen.

UPC Nederland UPC Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde United Pan-Europe Communications N.V. (Euronext Amsterdam: UPC; Verenigde Staten: Over The Counter Bulletin Board:UPCOY) en is met zo'n 2,3 miljoen klanten de toonaangevende aanbieder op het gebied van geavanceerde media- en telecommunicatiediensten in Nederland. Op de consumentenmarkt voert UPC Nederland diensten op het gebied van internet (chello), telefonie (UPC Telefonie) en radio & tv. Hiervoor beschikt UPC Nederland in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant over hoogwaardige breedbandnetwerken.

Noot voor de redactie (