Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hampshire Hotel breidt uit

Beleef Drenthe op z'n mooist...

Hampshire Hotel - Wesseling: traditioneel familiehotel in Dwingeloo

Hilversum, 18 maart 2003... Hampshire Hospitality & Leisure, de jongste en snelst groeiende hotelgroep van Nederlandse origine, breidt verder uit! Per 1 maart 2003 heeft het Drentse Hotel Wesseling zich bij de groep aangesloten en brengt hiermee het totaal aantal hotels op 16. Het traditionele familiehotel, dat na aansluiting bekend staat als Hampshire Hotel - Wesseling, is gevestigd in twee historische panden aan de Brink in het pittoreske plaatsje Dwingeloo. Het prachtige Drenthe - 's lands meest geliefde fietsprovincie - is zeker het ontdekken waard. Hampshire Hotel - Wesseling biedt dan ook tal van ontspannende mogelijkheden!

Aan de Brink...
Hampshire Hotel - Wesseling bestaat uit twee panden, tegenover elkaar gelegen aan de Brink in Dwingeloo. Het statige hotelgebouw aan de ene zijde biedt haar gasten een voortreffelijke keuken, gebaseerd op van generatie op generatie overgeleverde recepten. Tevens biedt deze keuken de mogelijkheid om onder begeleiding van een professionele kok in groepsverband te koken. Een deel van de kookruimte is speciaal ingericht met o.a. werkbanken en een groot fornuis met plaatkachel, daarmee ruimte biedend aan maximaal 14 personen. Het onlangs volledig gerenoveerde pand aan de overzijde huisvest het Grand Café van het dorp en een sfeervolle lounge met open haard.

Zowel zakelijk als privé
Met 33 hotelkamers - waarvan één is aangepast voor minder validen - is Hampshire Hotel - Wesseling het perfecte trefpunt voor zowel zakelijke als privé doeleinden. Het hotel maakt met haar zes sfeervolle, ruimtelijke zalen uiteenlopende vergaderingen, feesten en partijen mogelijk tot 250 personen. De zalen beschikken over alle mogelijke AV apparatuur. Daarnaast biedt de prachtige omgeving de nodige ontspanning: het hotel ligt tussen twee nationale natuurparken - Dwingelderveld en het Drents-Friese Woud - een must voor de echte natuur- en fietsliefhebber!

Gastvrijheid in de genen
"Al generaties lang staat Hotel Wesseling bekend als hèt authentieke familiehotel van Dwingeloo. Vroeger waren de dokter, de dominee en de notaris hier altijd aan de stamtafel te vinden. Dankzij onze aansluiting bij Hampshire Hospitality & Leisure kunnen we ons nu ook internationaal profileren, zodat nóg meer mensen van de gezellig sfeer van ons hotel kunnen genieten en de schoonheid van Drenthe kunnen ontdekken. Gastvrijheid zit ons in de genen!" aldus de familie Wesseling en Bergmans van Hampshire Hotel - Wesseling.

Hampshire Hospitality & Leisure is een internationale hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen; het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'. Hampshire Classic Hotels zijn het Malie Hotel in Utrecht, De Arendshoeve in Bergambacht, Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem, Beaumont Hotel Résidence in Maastricht, Hotel de Wiemsel in Ootmarsum, Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte, Hotel Restaurant De Swaen in Oisterwijk en Landgoed De Klinze in Oudkerk.

Verder behoren Hampshire Inn - St. Nicolaasga in Friesland, Hampshire Inn - Brussels, Hampshire Hotel - Waterland in Purmerend, Hampshire Inn - Renesse, Hampshire Hotel - Churchill Terneuzen en Hampshire Inn - City Terneuzen, Hampshire Hotel - Apeldoorn en Hampshire Hotel - Wesseling tot de groep.

Informatie over de verschillende hotels is te vinden op de Hampshire Hospitality & Leisure website www.hampshire-hotels.com of via de sales & marketing afdeling telefoonnummer 035 - 672 00 77 of sales@hampshire-hotels.com



Ingezonden persbericht