Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 18-03-2003 Persberichten District Land van Cuijk

DISTRICT LAND VAN CUIJK DIEFSTAL VANAF GRAF, Cuijk

Maandagmiddag is aangifte gedaan van diefstal van een beeld vanaf een graf op een begraafplaats aan de Hapseweg in Cuijk. Het betrof een beeld op ware grootte vervaardigd uit beige harsachtig materiaal, voorstellende twee handen met daarin een baby. Het beeld is vermoedelijk afgelopen weekend gestolen. De nabestaanden zijn door de diefstal emotioneel diep geraakt. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie in Cuijk via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, Boxmeer

Dinsdagmiddag is een 35-jarige man in zijn woning aan De Hoef in Sint Anthonis aangehouden voor bedreiging van een 32-jarige inwoner uit Boxmeer eerder vandaag op de Veerstraat in Boxmeer. Het slachtoffer was bezig met het afleveren goederen toen de verdachte plotseling naar hem toe kwam en hem verbaal en met gebaren met de dood bedreigde. Uit het onderzoek bleek dat de twee een meningsverschil hadden over een geldkwestie. De verdachte kon korte tijd later worden aangehouden. Hij is voor verhoor ingesloten.

RIJBEWIJS INGEVORDERD NA GROVE SNELHEIDSOVERTREDING, Oploo

Maandagavond is bij een snelheidscontrole op de Deurnseweg in Oploo het rijbewijs van een 54-jarige automobilist uit Beugen ingevorderd. De man reed 139 km/h waar slechts 80 km/h was toegestaan. Proces-verbaal is opgemaakt.

INBRAAK KLEDINGZAAK, Boxmeer

Van maandag op dinsdag is ingebroken in een kledingzaak aan de Steenstraat in Boxmeer. De inbrekers vernielden de etalageruit en namen uit de zaak een aanzienlijke hoeveelheid kleding weg. Het is nog niet bekend om hoeveel kleding het gaat

. MOTORRIJDER GEWOND BIJ AANRIJDING, Boxmeer

Dinsdagmorgen is een 30-jarige motorrijder uit Beugen gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Burgemeester Verkuijlstraat en de Prinses Margrietstraat in Boxmeer. Hij kwam in botsing met de auto van een 33-jarige Boxmeerse die hem komende vanaf de Prinses Margrietstraat geen voorrang verleende. Hij is met verwondingen aan zijn been overgebracht naar het Maasziekenhuis.