Nederlandse Vakbond Varkenshouders


Brief NVP i.o. aan alle Pluimveehouders

Nederlandse Vakbond Pluimveehouders i.o.
Postbus 591
3770 AN Barneveld

Barneveld, 18 maart 2003

Beste Pluimveehouder,

Wij zijn er ons terdege van bewust dat u als pluimveehouder momenteel een moeilijke periode doormaakt. In de eerste plaats willen wij u daarin veel sterkte toewensen.
Aangezien wij net voor de uitbraak van de Klassieke Vogelpest gestart waren een nieuwe vakbond op te richten voor de pluimveehouders hebben wij ons nog niet in alle regio's kunnen presenteren omdat wij op dit moment het organiseren van vergaderingen niet acceptabel vinden. Toch achten wij het zinvol om u op de hoogte te stellen van de initiatieven die de Nederlandse Vakbond Pluimveehouders (NVP i.o.) heeft ondernomen.

Zo hebben wij een "open brief" gestuurd aan minister president Balkenende. Een afschrift hiervan treft u bijgaand aan. Wij denken met het versturen van deze brief er toe bij te dragen dat er een goede en effectieve aandacht voor de pluimveehouderij is en blijft. Wij hebben deze brief ook aan de pers beschikbaar gesteld met het verzoek dit te plaatsen zodat ook de samenleving op de hoogte wordt gesteld van de praktische gevolgen van deze ziekteuitbraak.

Om leden op de hoogte te kunnen houden van actuele informatie in de pluimveehouderij hebben wij, vooruitlopend op de eigen NVP-site, een apart onderwerp toegevoegd aan de NVV- internetsite (www.nvv.nl). U komt hier door in het menu op het onderwerp Pluimveehouderij te klikken. Klik daarna op "laatste nieuws", waar de actualiteiten zijn weergegeven. Voor een versnelde procedure kunt u van deze pagina uw startpagina maken.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, schroom niet om deze kenbaar te maken.
(telefoon 0342-418478, e-mail: info@nvv.nl)

U nogmaals sterkte toewensend in de komende tijd, verblijf ik,

Met vriendelijke groeten,

Nederlandse Vakbond Pluimveehouders i.o.