Mojo Concerts

Goed nieuws voor de liefhebber van de betere melancholische popsong: op 18 maart 2003 komt de legendarische Amerikaanse singer songwriter Jackson Browne naar de Heineken Music Hall in Amsterdam! Na een carriere die meer dan 30 jaar overspant, bewijst Jackson Browne met zijn nieuwe cd `THe Naked Ride Home` dat hij nog niets aan klasse heeft ingeboet. Het is bovendien van 1997 geleden dat Jackson Browne nog in Nederland optrad - een unieke gelegenheid dus!

Jackson Browne, de melancholische singer songwriter met de dromerige ogen, debuteerde in 1972 en was sindsdien verantwoordelijk voor een schier eindeloze reeks van tijdloze classics zoals `Doctor My Eyes`, `The Pretender` of `Lives in Balance`. De concept-plaat `Running On Empty`(1977) wordt door Rolling Stone nog steeds beschouwd als 1 van de 100 beste popalbums aller tijden. In de loop van zijn carriere ontwikkelde Jackson Browne een geheel unieke stijl van songwriting waarin oprechtheid, liefde en sociaal engagement centrale thema`s zijn.

`The Naked Ride Home`is zijn eerste cd sinds het in 1996 verschenen `Looking East`. Het is wellicht zijn meest gevarieerde album ooit met een mooie, intieme live feel en toont een volwassen artiest vol zelfvertrouwen die door de jaren heen alle trends en hypes moeiteloos heeft weten te doorstaan.

Op 18 maart staat Jackson Browne in de Heineken Music Hall te Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag. Let op: voor dit concert zijn enkel zitplaatsen verkrijgbaar.

An Evening With Jackson Browne
Heineken Music Hall
Dinsdag 18 maart 2003
Tickets (enkel zitplaatsen!): ¤ 40,- / 38,- / 35,- (excl. servicekosten)

Kaarverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV`s en GWK`s, 0900-300.1250 (¤0,45 p.m.), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.