Gemeente Den Helder

12-03-2003
Vergaderingen week 12

Dinsdag 18 maart: commissie Bestuur, Middelen, Openbare Orde en Veiligheid. Aanvang 20.00 uur in de raadzaal.
De agendapunten waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

Woensdag 19 maart: commissie Maatschappelijk Welzijn. Aanvang 20.00 uur in de raadzaal.
Voorafgaand aan de vergadering (van 19.30 tot 20.00 uur) geeft de Stichting Hospice een presentatie.
De commissie bespreekt o.a. het plan van aanpak van de stuurgroep huiselijk geweld en het subsidieverzoek, het concept convenant HOED/TOED, de motie van de ChristenUnie over welzijnsontwikkelingen, de subsidie 2001/2002 aan de Molukse gemeenschap, het verslag van de adviescommissie Allochtonenbeleid, de stand van zaken rond het Multicultureel Centrum en het gunningsvoorstel van de regionale aanbestedingsprocedure inkoop reïntegratieprojecten samenwerkende gemeenten Kop van Noord-Holland.

Donderdag 20 maart: Monumentencommissie. Aanvang 09.00 uur in kamer 0.04. Kijk voor meer informatie onder weeknieuws naar het bericht Monumentencommissie.

Donderdag 20 maart: commissie Educatie, Sport en Cultuur. Aanvang 20.00 uur in de raadzaal.
De agendapunten waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kunt daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. U kunt tijdens de vergadering uw mening laten horen over een bepaald agendapunt. Meldt u dit even van tevoren bij de voorzitter, hij of zij stelt u hiervoor dan in de gelegenheid.
« terug