Mojo Concerts

De uit Californië afkomstige band Red Hot Chili Peppers komt op 19 en 20 maart 2003 naar de Ahoy' in Rotterdam. De twee concerten die de band in Nederland geeft maken deel uit van een grote Europese tournee.

Het is meer dan een jaar geleden dat de Red Hot Chili Peppers voor het laatst in Nederland speelde. De band, die ooit ontdekt werd door de geestelijk vader van de funk George Clinton, groeide van clubband uit tot wereldact die naast een solide muur van geluid ook entertainment van het hoogste niveau biedt.

De Red Hot Chili Peppers bestaat uit de energieke en messcherpe frontman Anthony Kiedies. Hij wordt voortgestuwd door de kenmerkend strakke ritmesectie bestaande uit bassist Flea en Chad Smith op drums. John Fruscianti is het pittige pepertje die met zijn ragfijne gitaarspel de dampende smeltkroes van funk, rap en rock op smaak brengt.

De kaartverkoop voor de concerten van de Red Hot Chili Peppers begint aanstaande zaterdag.

RED HOT CHILI PEPPERS
+ support act THE MARS VOLTA
Woensdag 19 maart en donderdag 20 maart 2003
Ahoy' Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: Euro 38,50, 36, 33,50 en 31 (excl. servicekosten)

Kaartverkoop voor beide concerten begint a.s. zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (45 cpm), www.ticketservice.nl, en de bekende voorverkoopadressen.