BedrijfsautoRAI

19-03-20032500ste Renault Kangoo Express voor TPG Post

Renault dealer Automobielbedrijf Blekkink BV in Aalten, heeft op 13 maart jongstleden de 2500ste Renault Kangoo Express aan TPG Post afgeleverd. TPG Post is al jaren één van de grootste fleetowner relaties van Renault Nederland.

Renault levert al vele jaren autos aan TPG Post. Eerst werd de Renault R4 F6 Fourgonnette opgenomen in de vloot van de TPG Post, tegenwoordig is dat de Renault Kangoo Express. Vanaf medio 1998 is met de levering van de Kangoo Express gestart. Sindsdien zijn er naar volle tevredenheid al 2500 van deze autos afgeleverd aan TPG Post.

De Kangoo Express, Bestelauto van het Jaar 2003, leent zich uitstekend voor de werkzaamheden van de TPG Post. In de grote steden is de auto zeer handzaam en ook in de nieuwbouwwijken wordt met name de Kangoo Express 4x4 ingezet. Deze uitvoering heeft een grotere bodemvrijheid. De autos worden niet alleen ingezet voor het bestellen van brieven en poststukken, maar ook de brievenbussen worden met de Renault Kangoo Express geleegd.

Door de opvallende kenmerken zoals de speciale rode carrosseriekleur, de opvallende belettering en de stevige achterbumper, kan men in het straatbeeld in Nederland niet meer heen om TPG Post met de Renault Kangoo Express.