Dienstenbond CNV

CAO-onderhandelingen met PGGM afgebroken
19-03-2003

Op 17 maart 2003 hebben de bonden en PGGM geconstateerd dat verder onderhandelen zinloos is. De CNV Dienstenbond heeft aangegeven binnen de spelregels van het najaarsakkoord te willen onderhandelen. PGGM legt die spelregels zo anders uit dat de CNV Dienstenbond moet concluderen dat PGGM deze kaders los wil laten. Dat kan natuurlijk niet!

Uw opdracht aan de CNV Dienstenbond was duidelijk. Onderhandelen binnen het raamwerk van het najaarsakkoord, een compensatie voor de premiespaarregeling en goede afspraken maken over employabilty. Vooraf had de CNV Dienstenbond zelfs met PGGM afgesproken met een beperkte inzet te komen. CNV Dienstenbond nam hiermee haar verantwoordelijkheid in economisch moeilijke tijden. PGGM heeft dat signaal niet willen oppakken.

Hoe nu verder?
Nu PGGM halsstarrig weigert om de afspraken uit het najaarsakkoord na te komen en ook heeft aangegeven de premiespaarregeling niet te willen compenseren willen wij met u bespreken wat we gaan doen. Om deze reden nodigen wij u uit voor een extra CNV Dienstenbond ledenvergadering op maandag 24 maart 2003 van 15.00-17.00 uur in de Fazantenzaal. Het is mogelijk dat wij een actietraject bespreken. Uw aanwezigheid is dan ook een must!

Ondersteun uw eigen eisen!
Het is nu zaak uw eisen kracht bij te zetten. Wij hebben daarvoor uw steun nodig. Overtuig een collega van het nut van de CNV Dienstenbond en maak hem of haar lid. Immers hoe groter wij worden, hoe sterker wij staan. Alleen zo kan PGGM gedwongen worden aan onze eisen tegemoet te komen!
lid worden

Vragen?
Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij bestuurder Martijn Donker, tel: (035)6460580.