Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 19-03-2003 1e Persbericht van 19 maart 2003

Eindhoven: Dronken bromfietser op de A2
Woensdagmorgen rond 0.25 uur hebben politieagenten op de A2 onder Eindhoven een 40-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij was met zijn bromfiets de A2 opgegaan en was ten val gekomen. Hij waarschuwde via een praatpaal de ANWB. De politieagenten constateerden dat de man stomdronken was. Tijdens een blaastest op het politiebureau bleek het alcoholpromillage van de man ruim 2,6 promille te zijn. Tegen de Eindhovenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Handgranaten en vuurwapens aangetroffen De politie heeft dinsdagmorgen om 7.45 uur in zijn woning in Woensel een 42-jarige Eindhovenaar aangehouden. Tijdens het onderzoek in de woning van de man vonden de agenten, twee handgranaten, een geladen revolver, drie busjes traangas, twee imitatierevolvers en een zak met verschillende soorten munitie. De Eindhovenaar is voor verder onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Onder invloed
Woensdagmorgen om 1.45 uur is op de A58 onder Eindhoven een 46-jarige Eindhovenaar aangehouden, omdat hij onder invloed achter het stuur van zijn auto zat. De man blies tijdens een ademtest ruim 1,15 promille. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Son: Drie autos gestolen na inbraak in garage
Woensdagmorgen rond 0.10 uur is ingebroken bij een garagebedrijf op het industrieterrein in (1000) Son. De daders forceerden een deur om binnen te komen. Een auto die de toegang naar een roldeur blokkeerde werd opengebroken en aan de kant gezet. Met een andere auto uit de garage werd een roldeur kapot gereden. De daders namen daarna drie autos mee: een zwarte Audi S3 quattro, een blauwe Volkswagen Passat en een zwarte Audi A8. Twee autos in de garage werden door de inbrekers beschadigd. Rond 01.00 uur vonden agenten de zwarte Audi A8 op de vluchtstrook van de A58 richting s Hertogenbosch onder Best terug. De auto was beschadigd en had een kapotte band.

Geldrop: Onder invloed
Woensdagmorgen rond 0.50 uur is op de Wielewaal tijdens een alcoholcontrole een 68-jarige Geldroppenaar aangehouden. Hij reed met zijn auto terwijl hij gedronken had. Tijdens een ademtest blies de man 0,6 promille. Hij kreeg een boete van 190 euro opgelegd.

Reusel: Computers weg na inbraak
In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een kantoor aan de Denestraat in Reusel. De inbrekers vernielden een thermopaneruit om binnen te komen. Ze hebben twee computers en een beeldscherm meegenomen.