Politie ZeelandW-1844-2003 AUTOMOBILISTE RIJDT IN BERG GRIND


Een 42-jarige vrouw uit de gemeente Veere is dinsdagavond rond 22.00 uur met haar auto in een berg grind gereden op de Prelaatweg te Aagtekerke.
De Prelaatweg was in beide richtingen d.m.v. borden afgesloten voor het verkeer i.v.m. werkzaamheden. De bestuurster had dit echter genegeerd en had de berg grind, wat midden op de rijbaan lag, over het hoofd gezien waardoor ze zonder te remmen in de berg reed. Haar auto is vermoedelijk total loss, zijzelf kwam met de schrik vrij.Z-1845-2003 ONDER INVLOED


Een 31-jarige automobilist uit Terneuzen is woensdag rond 00.15 uur op de Karel Doormanlaan in zijn woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg hiervoor een rijverbod van 2 uur en een boete. Tevens bleek zijn auto niet apk-gekeurd te zijn, hiervoor ontving hij eveneens een boete.O-1846-2003 DIEFSTAL GEREEDSCHAP


Op een bouwterrein aan de Glenn Millerlaan te Goes is tussen dinsdagmorgen en woensdagmorgen een hoeveelheid gereedschap weggenomen.
De waarde van het weggenomen gereedschap is onbekend.O-1847-2003 DIEFSTAL UIT BEDRIJFSAUTO


Dinsdag tussen 20.00 uur en middernacht is ingebroken in een bedrijfsauto die geparkeerd stond aan de Oosterscheldestraat te Wemeldinge.
Uit de auto werd een gsm weggenomen met een nog onbekende waarde.O-1848-2003 AANRIJDING


Een 19-jarige bromfietser uit Yerseke is woensdag rond 07.30 uur in Hansweert in botsing gekomen met een personenauto.
Op de t-splitsing van de Kanaalweg sloeg hij plotseling linksaf zonder een links achter hem rijdende 36-jarige automobilist uit Kapelle voor te laten gaan.

Politie Zeeland