Ingezonden persbericht


Eibergen, 19 maart 2003

P E R S B E R I C H T Vakantieboerderij.nl

Van romantisch bed&breakfast tot groepsaccommodaties

Nieuwe website www.vakantieboerderij.nl 'buitengewoon' trefpunt

De nieuwe website www.vakantieboerderij.nl is in meer dan één opzicht een 'buitengewoon' trefpunt waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten. Inmiddels staan er achthonderd accommodaties op de website van Eibergenaar Ton Grooters. ,,Uiteraard veel vakantieboerderijen, maar ook tal van andere accommodaties op het platteland, waaronder minicampings, bed & breakfast, pensions en herbergen", zegt de initiatiefnemer.

Grooters mikt op een brede doelgroep; van gezinnen die een vakantie of familieweekend willen boeken tot wandelaars en natuurliefhebbers die een sfeervol en betaalbaar bed & breakfast-arrangement zoeken. Maar ook grotere gezelschappen, zoals padvinders en verenigingen, die een groepsaccommodatie zoeken vinden op www.vakantieboerderij.nl een breed aanbod. Via een uitgekiend zoekmenu kan onder meer gezocht worden op accommodatiesoort, locatie en aantal personen.

De initiatiefnemer, die in het dagelijks leven eigenaar is van een drukkerij, kwam met zijn idee toen de boerderij van zijn ouders vrij kwam voor recreatieverhuur. ,,Ik merkte dat vraag en aanbod zeer versnipperd waren. Dat komt vooral door de kleinschaligheid van veel verblijfsaccommodaties en recreatiemogelijkheden op het platteland. Dat heeft echter ook een voordeel; op het platteland is de authentieke gastvrijheid bewaard gebleven."