Gemeente Capelle a/d IJssel

Bekendmaking 19 maart 2003

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt het volgende bekend:

BOUWVERGUNNINGEN aangevraagd

(kennisgeving volgens artikel 41 van de Woningwet) Meer informatie over deze aanvragen is te verkrijgen bij de Unit Handhaving en Vergunningen.

Standaardmolen 22, woning uitbreiden.
s-Gravenweg 311, stalling/berging plaatsen.
Heer Halewijnburg 32 en 34, woning uitbreiden. Brahmsstraat 117 en 119, dakkapel voorzijde aanbrengen. Vondellaan 9, dakkapel voorzijde aanbrengen.
Dubbelspoor 35, dakkapel voorzijde aanbrengen.

TER INZAGE

Onderstaande plannen liggen ter inzage in verband met een vrijstellingsprocedure.

1. Arica 53, dakkapellen aanbrengen.
2. Heer Halewijnburg 32 en 34, woning uitbreiden. 3. Dubbelspoor 35, dakkapel voorzijde aanbrengen.

Aan de bij 1 tot en met 3 genoemde bouwaanvragen kan worden meegewerkt door vrijstelling te verlenen van de bepalingen van het rechtsgeldige bestemmingsplan door toepassing van artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. In verband met de vrijstellingsprocedure liggen de aanvragen met bijbehorende tekeningen met ingang van donderdag 20 maart 2003, gedurende vier weken, op werkdagen ter inzage.
Gedurende de aangegeven periode is iedereen bevoegd zienswijzen in te brengen tegen de voor het bouwplan van toepassing zijnde procedure.

BOUWVERGUNNINGEN verleend

Verzenddatum 11 maart 2003:
Othello 25 en 50, dakkapellen aanbrengen.
Sterrekinderen Erf 28, appartement uitbreiden.

Indien u meent door één van de bovengenoemde verleende vergunningen (beschikkingen) in uw belang te zijn getroffen, kunt u daartegen bij de gemeente een bezwaarschrift indienen. Volgens de bepalingen in de Algemene wet bestuursrecht moet het gemotiveerde bezwaarschrift binnen 6 weken na verzending van de beschikking worden ingediend.

LICHTRECLAME

Het college maakt bekend dat zij op 11 maart 2003 aan Nijkamp & Nijboer vergunning heeft verleend voor het aanbrengen van een lichtreclame op het pand aan de Lylantsebaan 11 in Capelle aan den IJssel.

INVALIDENPARKEERPLAATS

Het college heeft besloten door plaatsing van het bord E6 van bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 met een onderbord, waarop het kenteken is vermeld van het te parkeren motorvoertuig, en het aanbrengen van een wit diagonaal kruis in het bijbehorende parkeervak, het parkeervak te reserveren als een parkeerplaats invaliden bestemd voor onderstaand motorvoertuig:

Verzenddatum 13 maart 2003 (datum besluit 14 maart 2003): kentekennummer 24-DN-DP voor de heer J.P. Koster (bestuurder), Waaierdans 31, Capelle aan den IJssel

Bovengenoemd besluit, alsmede de daarbij behorende gewaarmerkte tekening(en), liggen vanaf heden ter inzage.

Belanghebbenden kunnen krachtens de Algemene wet bestuursrecht tegen deze beschikking binnen een termijn van zes weken, gerekend vanaf de dag na uitreiking of verzending ervan een gemotiveerd bezwaarschrift bij de gemeente indienen. Desgewenst kunnen belanghebbenden, indien zij een bezwaarschrift bij de gemeente hebben ingediend, tegen betaling van griffierechten, een verzoek om voorlopige voorziening (onder andere schorsing) aanvragen bij de Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

De bouwaanvragen waarvoor een procedure vereist is en het besluit inzake de invalidenparkeerplaats liggen ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111, op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur. Gemotiveerde bedenkingen en bezwaarschriften kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel.