Gemeente Nijmegen

Keywords: nijmegen,gemeente,gemeentebestuur,wethouders,burgemeester,gemeentehuis,dienstverlening,stedelijk,sport,vrije tijd,stadsbezoek,tourisme,spel,wonen,leven,economie,huisvesting,nieuwbouw,vestiging,bedrijfsterreinen,verkeer,vervoer,infrastruktuur,verbindingen,veiligheid,inspraak weekagenda representatie-activiteiten B&W

WEEKAGENDA VAN 19-03-2003 t/m 26-03-2003 Limosterrein gebouw 52
het project 'Jasmijn' van Tandem.
Leuvensbroek 30-01
Congrescentrum Jonkerbosch

Woensdag 19 maart 18.15 uur
Stedelijk Gymnasium
Wethouder Hirdes neemt deel aan de workshop Milieu in het kader van het project 'Koers West' Deze workshop heeft de gemeente Nijmegen georganiseerd voor belanghebbenden.

Donderdag 20 maart 12.30 uur
Dorinth hotel, Eindhoven
Wethouder Depla is lid van het forum op de praktijkdag 'Bestuur in de buurt'van het VNG.

Donderdag 20 maart 16.30 uur
Julianaplein 1
Wethouder Van Rumund opent het Gebouw Julianaplein 1, waarin de gezondheidsorganisaties Swon, WIG, Tandem, BWN, Passade en de vrijwilligers centrale zich gevestigd hebben. Tevens onthult hij de nieuwe naam van het pand.

Vrijdag 20 maart 9.00 uur
Raadszaal stadhuis
Startdebat deltaplan voor integratie. Een dag vol informatie, discussie en workshops. Wethouder Scholten verricht de aftrap en presenteert de checklist multicultureel beleid, een stand van zakenrapport met vele statistische en beleidsgegevens.

Vrijdag 21 maart 16.30 uur
Mariënburgkapel
Wethouder Depla opent de expositie "Culture of the Cities", die eerder op de 4^e Europese Biënnale Stedenbouw in Rotterdam te bezichtigen was.

Vrijdag 21 maart 17.15 uur
BORN-bouwopleiding, Streekweg 20
Wethouder Scholten gaat naar de afscheidsreceptie van Cees van Schaik, die na 16 jaar het voorzitterschap van de bouwopleiding overdraagt.

Zaterdag 22 maart 15.00 uur
Heyendaalseweg 6
Wethouder Van Hooft geeft de aftrap voor een schoonmaakactie rondom het Montessori-college.

Zaterdag 22 maart 15.00 uur
Thorbeckestraat 120 (Molukse kerk)
Wethouder Depla opent huisartenpraktijk 'De Hatertse Hoed'. De opening heeft als thema: 'Huisartsenwerk: een inspirerend vak!'.

Zaterdag 22 maart 21.00 uur
Van Oldenbarneveltstraat 16c
Wethouder Scholten neemt deel aan een debat van het multiculturele jongeren platform, die in het kader van de multiculturele week een feestavond organiseert. Naast het debat is er ook ruimte voor dans, muziek en theater.

Zondag 23 maart 16.00 uur
Galerie Magenta
Wethouder Hirdes opent een tentoonstelling over Diederik Grootjans.

Maandag 24 maart 17.25 uur
Restaurant De Goffertboerderij
Wethouder Scholten geeft een inleiding over Koers West op de eerste vergadering van de ondernemersvereniging Noord-Oost Kanaalhaven.

Maandag 24 maart 19.00 uur
Redactie De Gelderlander
Wethouder Van Rumund neemt deel aan het debat over de spreiding van leerlingen over witte en zwarte scholen op de discussiebijeenkomst van De Gelderlander.

Dinsdag 25 maart 19.30 uur
Waldeck Pyrmontsingel 79a
Wethouder Van Hooft gaat naar een themabijeenkomst van DHD (Democratische organisatie voor sociaal-culturele activiteiten) over het Jaar van de Ontmoeting. Deze Turkse organisatie wil draagvlak creëren voor multiculturele activiteiten in de Nijmeegse wijken.

Woensdag 26 maart 14.00 uur
Stadhuis
Burgemeester Ter Horst neemt een voorzittershamer van FSC-hout in ontvangst van het Wereld Natuur Fonds.