Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 19-03-2003 Persbericht district Aa & Dommel

WINKELDIEF KRIJGT BOETE, Schijndel

Een 37-jarige Tilburger is dinsdagmiddag betrapt toen hij kleding ter waarde van 18,60 meenam uit een winkel aan de Hoofdstraat in Schijndel zonder te betalen. De man kreeg een boete van 115.

RIJDEN ONDER INVLOED, Vught

Een 30-jarige Tilburgse automobiliste werd op de Helvoirtseweg in Vught dinsdagnacht betrapt op het rijden onder invloed. Ze kreeg een boete van 190 en een rijverbod. --

De politie betrapte die nacht op de N65 een 19-jarige Bossche automobilist op het rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod van vijf uur en een proces-verbaal.

VERDACHTE HANDEL VERDOVENDE MIDDELEN AANGEHOUDEN, Boxtel

De politie heeft dinsdagavond een 44-jarige inwoner van Boxtel aangehouden. De man wordt verdacht van verkoop van verdovende middelen vanuit zijn woning aan de Harperhof in Boxtel. In zijn woning heeft de politie onder leiding van de rechter-commissaris een huis-zoeking verricht. Daarbij zijn enkele tientallen grammen, vermoedelijk cocaïne, aangetrof-fen. De drugs en een hoeveelheid geld dat aangetroffen werd, is inbeslaggenomen. De politie heeft eveneens een drietal kopers, 29, 32 en 41 jaar oud, gearresteerd. Ze hadden die avond vermoedelijk een hoeveelheid drugs gekocht van de 44-jarige verdachte. De Boxtelnaar is voor verder onderzoek inverzekering gesteld.