Provincie Overijssel

'Bazen van Overijssel' naar Hellendoorn

Wat zou jij doen als je één dag de baas was van de provincie Overijssel? Met deze vraag benaderde het provinciebestuur de basisscholen in Overijssel tijdens de verkiezingscampagne van begin maart. De Kampense Hannah Onstwedder won de eerste prijs.

De leerlingen hebben zich met verve op deze opdracht gestort en kwamen met een lading aan creatieve ideeën bij de provincie terug. Een moeilijke opgave dus voor gedeputeerde Herma Nap, portefeuillehouder voor volksgezondheid, milieu en zorg, om een winnaar te kiezen.

Deze maand zijn er toch twee prijzen uitgereikt. De eerste prijs: een dagje uit naar Avonturenpark Hellendoorn voor de hele klas, is gewonnen door Hannah Onstwedder uit groep 6/7 van de Dillenburgschool uit Kampen. Hannah heeft een mooi gedicht gemaakt over Overijssel, waarin ze aan alle bewoners van de provincie heeft gedacht.

De tweede prijs: een gezinsabonnement voor het Avonturenpark Hellendoorn, is gewonnen door Viola Schutte uit Vroomshoop. Zij maakte een tekening over het schoon houden van de straat en de provincie.

'Bazen van Overijssel' naar Hellendoorn

Deventer en Rijssen-Holten scoren met bestemmingsplan

Ank Bijleveld informateur provincie Overijssel

Spoorovergang bij Atalanta blijft open

Commissaris presenteert leidraad voor veiligheid

Hogere opkomst, winst CDA en PvdA

Dag van Overijssel trekt veel bezoekers

Geen oorlogstransporten door Overijssel

Ruim 10.000 bezoekers aan Overijsselse digiboerderij

Provincie schrapt lokatie voor Dag van Overijssel

Overijsselse steden willen voortzetting beleid

© 19-03-2003 Provincie Overijssel