CDA RotterdamRotterdam, 19 maart 2003 Steun Artsen Zonder Grenzen: Rotterdammer Arjan Erkel moet vrij!

Nog steeds heeft niemand iets vernomen over het lot van Rotterdammer Arjan Erkel. Arjan Erkel werd, als hulpverlener bij Artsen Zonder Grenzen, ruim een half jaar geleden ontvoerd in Dagestan. De hoop die vorige week eventjes opkwam na een bericht dat er een teken van leven zou zijn werd enkele uren later weer tenietgedaan. De berichtgeving bleek vals. Voor de familie, vrienden en naasten van Arjan moet deze tijd welhaast ondraaglijk zijn. Het CDA in Rotterdam heeft al vele jaren nauwe banden met de familie Erkel. Wij willen hen steunen!

Er staan ons beperkte middelen ter beschikking. De onduidelijkheid over de mensen achter de ontvoering en over zijn toestand maken gerichte acties vrijwel onmogelijk. Desondanks willen wij een signaal afgeven. De wereldwijde petitieactie via internet van Artsen Zonder Grenzen kan helpen Arjan ongedeerd vrij te krijgen.

De Rotterdamse CDA-fractie roept u daarom op deel te nemen aan de wereldwijde petitieactie via internet van Artsen zonder Grenzen. U kunt de petitie tekenen op
http://www.msf.org/arjan/petition/holland.htm