Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 19-03-2003 2e Persbericht van 19 maart 2003

Eindhoven: Hennepkwekerij ontmanteld
Dinsdagmiddag rond 14.00 uur is door de politie in een woning aan de Hastelweg een hennepkwekerij ontmanteld. De hele woning was als hennepkwekerij ingericht. Er stonden 992 planten in de verschillende kamers van het huis. De stroom werd illegaal omgeleid. Volgens de NRE is er voor ruim 8900 euro illegaal stroom afgetapt. De planten zijn vernietigd en de benodigde apparatuur is in beslaggenomen. De politie telt een onderzoek in naar de huurder en eigenaar van het pand.

Eindhoven: Diefstal auto
In de nacht van dinsdag op woensdag is in de Hertogstraat een grijze Mercedes 260 E met het kenteken YD-17-PL gestolen.

Eindhoven: Tasjesroof
Een 67-jarige vrouw uit Eindhoven is woensdagmiddag rond 13.00 uur van haar handtas beroofd. De vrouw zat op een bankje in het Henri Dunantpark. Een man op een fiets griste bij het voorbijgaan de tas bij de vrouw weg. In haar tas zaten haar rijbewijs, paspoort, gsm en portemonnee.

Eindhoven: Verkeerscontrole
Woensdagmiddag tussen 14.15 en 15.45 uur heeft de politie een verkeerscontrole gehouden op de afslag van de A2 aan de Noord Brabantlaan. Er zijn 22 automobilisten op de bon gezet, omdat ze hun autogordel niet droegen.

Son: Gestolen auto in brand gezet
In de nacht van dinsdag op woensdag is in de Buntlaan in Son een Volkswagen Golf gestolen. Woensdagmorgen rond 6.30 uur werd de auto uitgebrand teruggevonden op de Stad van Gerwen in Breugel ongeveer 500 meter voor de brug.

Bakel: Keukenbrand
Woensdagmiddag rond 13.00 uur brak brand uit in een keuken van een woning aan de Boterbloemstraat in Bakel. De bewoonster had een fritespan op het vuur laten staan en was even weggegaan. Bij thuiskomst bleek de keuken al in brand te staan. De brandweer heeft het vuur gedoofd. De keuken liep zware brandschade op.