---
Manhattan Associates op 8ste PICS Software Show over software en diensten voor productie en logistiek
---
Manhattan Associates op 19 en 20 maart 2003 in Kortrijk Xpo in België op stand 6139 in hal 6 Utrecht, 10/03/2003

Manhattan Associates (Nasdaq: MANH), wereldwijd marktleider in extended supply chain execution (x-SCE)-oplossingen, participeert op 19 en 20 maart in de PICS Software Show 2003 in Kortrijk Xpo. Het bedrijf zal er deelnemen aan de tweedaagse workshop en expositie over het beheer en de optimalisering van de distributieketen.

Manhattan Associates zal er zijn twee belangrijkste oplossingen voorstellen: PkMS 2002R2 en Infolink. PkMS 2002R2 is de laatste versie van het systeem dat de distributieketen automatiseert op het gebied van magazijnbeheer (warehouse management system of WMS). PkMS 2002R2, op de markt sinds augustus vorig jaar, bevat belangrijke functionele verbeteringen op alle gebieden: verbeterd inzicht in, en controle van voorraden in de distributieketen, grotere flexibiliteit in het definiëren van opslagmodaliteiten en de opvolging van voorraden, alsmede aanzienlijke verbeteringen inzake ergonomie en productiviteitswinst in het beheer van de belangrijkste activiteiten, zoals lossen en opslaan.

Infolink is een Trading Partner Management (TPM)-oplossing. Ze zorgt voor de integratie van de handelspartners op basis van webtechnologieën. Dankzij het internet levert Infolink in real-time inzicht in de supply chain-activiteiten, gebaseerd op een doeltreffende communicatie met alle schakels in de distributieketen. Gevolgen: minimale voorraden zonder tekorten en een stijgende verkoop.

Manhattan Associates zal op de PICS Software Show in Kortrijk eveneens zijn SlotInfo-, WorkInfo- en SmartInfo-oplossingen in de schijnwerpers zetten. SlotInfo is een softwarepakket om het opslaan van goederen zo dynamisch mogelijk te optimaliseren. WorkInfo is een instrument voor de controle van de productiviteit en de urenregistratie. SmartInfo ten slotte is een gepersonaliseerd logistiek beheersoftwaregereedschap om informatie te analyseren omtrent de benutting van ruimte en personeel, teneinde ruimte en personeel zo effectief mogelijk en in real-time te beheren.

Onlangs heeft Manhattan Associates de overname bekendgemaakt van Logistics.com, marktleider in geïntegreerde oplossingen voor logistieke planning en uitvoering die toegespitst zijn op transporteurs en expediteurs. Ook heeft Manhattan Associates een Europees recordjaar achter de rug. Bovendien heeft het bedrijf eind 2002 zijn eerste Belgische klant binnengehaald: Pharmacia, een van de grootste internationale bedrijven in de farmaceutische industrie.

Op woensdag 19 maart 2003 zal Harold-Jan Verlee van Manhattan Associates Benelux op de PICS Software Show in Kortrijk Xpo een seminar geven rond het thema "samenwerking binnen de logistieke keten". De lezing vindt plaats in zaal 2 van 10.30 tot 11.10 uur.

Om uw komst naar dat seminar te bevestigen, of als u een gesprek wilt met iemand van Manhattan Associates, kunt u contact opnemen met Claudia Mairböck, NewsEngine PR (telefoon: +31 20 567 2170, of e-mail: claudia.mairbock@newsenginepr.com). Meer informatie over de PICS Software Show vindt u op www.picsshow.com. Op die site kunt u zich ook registeren voor de beurs.

---
END

---
Over Manhattan Associates
Manhattan Associates (Nasdaq: MANH) is wereldwijd marktleider in extended supply chain execution-oplossingen. De organisatie maakt operationele uitmuntendheid mogelijk door real-time-samenwerking,
-uitvoering en -optimalisatie. Manhattan Associates' oplossingen combineren de meest moderne technologieën, vernieuwende toepassingen en vakkennis om de prestaties, rendabiliteit en concurrentiepositie van zijn klanten te verbeteren. De onderneming heeft meer dan 870 klanten verspreid over meer dan 1.300 vestigingen wereldwijd, waaronder enkele van de grootste fabrikanten, distributeurs en retailers ter wereld. Meer informatie op www.manh.com.

Jan Heijblom, Sales Manager Manhattan Associates Benelux, tel: +31 (0)30 214 3000
fax: +31 (0)30 214 3099, e-mail: jheijblom@manh.com Journalisten:
NewsEngine PR, Claudia Mairböck, tel: +31 20 567 2170, e-mail: claudia.mairbock@newsenginepr.com
Ref.:MANH0019-11C552