ORDINA NV
http://www.ordina.nl

Ordina rondt overname Clockwork af

PERSBERICHT

Utrecht, 20 maart 2003

Ordina rondt overname Clockwork af

Ordina NV heeft vandaag de 100%-overname van Clockwork BV afgerond. Het voornemen tot acquisitie van Clockwork werd op 22 januari 2003 aangekondigd.

Clockwork richt zich op het ontwikkelen van innovatieve concepten voor internet en implementeert strategieën voor klantencontacten en loyaliteitssystemen. Clockwork werkt onder meer voor: Achmea, Coca-Cola, Citroën, BP, Yakult, Groeneland, De Goudse Verzekeringen, Zilveren Kruis, FBTO, Voetbal International, L'Oreal, Staalbankiers en CB Direct. De omzet van Clockwork bedroeg in 2002 circa 6 miljoen Euro. Bij Clockwork zijn meer dan 60 medewerkers in vaste dienst. De resultaten van Clockwork zullen met ingang van 1 januari 2003 in de resultaten van Ordina worden opgenomen.

Met de toetreding van Clockwork tot de Ordina Groep wordt de positie van Ordina met name versterkt in de financiële markt en op het gebied van CRM en e-business.

Ordina is een beursgenoteerde en toonaangevende dienstverlener in de markt voor Informatie en Communicatie Technologie. De organisatie, opgericht in 1973, telt thans circa 3.750 medewerkers. Ordina ondersteunt haar opdrachtgevers met behulp van hoogwaardige informatie- en communicatietechnologie om strategisch voordeel te behalen, door toepassing van gedegen vakkennis van ICT in combinatie met voortdurende innovatie en een heldere kijk op bedrijfskundige vraagstukken.

Het dienstenpakket van Ordina bestaat uit management- en businessconsultancy, systeemontwikkeling en -integratie en managed services. Het aandeel Ordina NV is genoteerd aan de Amsterdamse Effectenbeurs.