Ingezonden persbericht

Eap-ttls client van alfa & ariss als freeware op website

HENGELO, 20030319 -- Vanaf vandaag is de EAP-TTLS Client van Alfa & Ariss gratis te downloaden van alfa-ariss.com. Hiertoe is onder andere overgegaan om het gebruik van 802.1X wereldwijd in de grootste mate aan te moedigen.

SecureW2, de EAP-TTLS Client voor Windows 802.1X, maakt het mogelijk om EAP-TTLS te gebruiken met de standaard IEEE 802.1X Client die momenteel beschikbaar is voor Windows 2000 en XP. Door SecureW2 te gebruiken kunnen gebruikers op een veilige en makkelijke manier een verbinding opbouwen met 802.1X bekwame netwerken. Met SecureW2 is draadloze toegang eindelijk veilig en makkelijk genoeg voor organisaties om het breed in te zetten.

Alfa & Ariss gelooft in EAP-TTLS als het beste en meest praktische authenticatie protocol dat op 802.1x draait. Momenteel hebben al meer dan 50.000 gebruikers de EAP-TTLS Client omarmd en gebruiken het probleemloos. "Alfa & Ariss is van mening dat iedereen, waar ook ter wereld, het recht heeft om zowel hun bedrade als draadloze netwerken op een solide manier te beveiligen. Door versie 1.0 als freeware voor de hele wereld beschikbaar te stellen geven we iedereen die mogelijkheid", aldus Tom Rixom, Wireless Security Programme Manager bij Alfa & Ariss.

Alfa & Ariss biedt uiteraard ook support aan op de Client, kijk hiervoor op www.alfa-ariss.com.