Gemeente Den Helder

19-03-2003 Groot onderhoud in Julianadorp
Ieder jaar werken we in onze gemeente aan wegen, riolering en het openbaar groen, het zogeheten groot onderhoud. Hiermee bedoelen we onder meer het vervangen of renoveren van het riool, het opnieuw asfalteren van straten en het snoeien van heesters in het openbaar groen. Soms richten we een straat meteen in als 30 kilometergebied. De laatste wijk is Julianadorp.

Julianadorp

In Middelzand en in de oude dorpskern staat tot en met april groot onderhoud gepland aan het openbaar groen. In het najaar is dit in Wierbalg. Nadat de werkzaamheden aan het openbaar groen zijn afgerond, wordt het fietspad langs de Slenk (oostzijde Middelzand) bestraat. De geplande werkzaamheden aan de bestrating in Middelzand 45 en Wierbalg 11 vallen samen met de werkzaamheden aan het openbaar groen. De uitvoering van de werkzaamheden stemmen we zoveel mogelijk op elkaar af.
Verder herstellen we de kruising Langevliet Schoolweg Van Foreestweg en en een deel van het asfalt van de Callantsogervaart.

Overzicht

In het overzicht leest u om welke delen van de straten het gaat en wat er precies gaat gebeuren. Ook ziet u of er groot onderhoud aan het openbaar groen gaat plaatsvinden en of er dit jaar nog ondergrondse afvalcontainers komen in de wijk.
Het kan zijn dat u in het overzicht straten ziet staan die al aan de beurt zijn geweest, of waarmee men op dit moment bezig is. In het overzicht ontbreken de straten die vorig jaar gepland stonden, maar waar geen werkzaamheden hebben plaatsgevonden. Die staan voor dit jaar opnieuw gepland.
« terug