Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 20-03-2003 Persbericht district Den Bosch

MAN MET DRUGS AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

De politie heeft woensdagmiddag een vermoedelijk 24-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden aan de Simon Stevinweg in `s-Hertogenbosch. Na onderzoek bleek de man zeven bolletjes met cocaïne bij zich te hebben. Daar de identiteit van de man niet met zekerheid vastgesteld kon worden en het niet met zekerheid vastgesteld kon worden of hij legaal in Nederland verblijft is hij overgedragen aan de vreemdelingendienst.

STALKER AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Een 59-jarige Bosschenaar is woensdagnacht aangehouden op Gerbrandhof in zijn woonplaats. De politie kreeg een melding van stalking in het Thorbeckeplantsoen. De verdachte stond voor de woning van een 37-jarige Bossche, wie hij reeds langere tijd volgt. Het slachtoffer had reeds eerder aangifte gedaan van stalking tegen de verdachte. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

WINKELDIEVEGGE BEKEND MEERDERE DIEFSTALLEN, `s-Hertogenbosch

Medewerkers van een winkel aan de Scheidingstraat hebben woensdagmiddag een 16-jarige winkeldievegge betrapt. Het meisje gedroeg zich zenuwachtig en bij controle werd in haar tas een broek ter waarde van EUR 160 aangetroffen. De verdachte werd overgedragen aan de politie. Op het bureau bekende ze meerdere winkeldiefstallen gepleegd te hebben. Ze is voor verder onderzoek inverzekering gesteld.

MOTORRIJDER VERONGELUKT, Drunen

Een 40-jarige motorrijder uit Drunen is woensdagavond omstreeks 18.30 uur bij een ongeval op de Parklaan in Drunen verongelukt. Een 50 jarige Waalwijkse vrachtwagenchauffeur reed over de Parklaan, komende uit de richting van Drunen, gaande in de richting van het Land van Ooit. De vrachtwagen sloeg linksaf om de A59 op te gaan en zag de tegemoetkomende motor niet. De motorrijder kwam onder de vrachtwagen terecht en werd enkele meters meegesleept. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Een blaastest wees uit dat de vrachtwagenchauffeur te veel gedronken had. Hij is inverzekeringgesteld.