Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 20-03-2003 Persbericht district Maasland

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, Oss

De politie heeft woensdagmiddag een 19-jarige inwoner van Rosmalen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Medewerkers van een winkel aan de Frankenweg in Oss betrapte de jongen toen hij met gereedschap ter waarde van EUR 63 zonder te betalen de winkel uitliep. Hij werd overgedragen aan de politie. De verdachte was reeds eerder veroordeeld voor winkeldiefstal en had een voorwaardelijke straf. De Rosmalenaar is inverzekeringgesteld.

AUTOMOBILIST RAAKT VAN DE DIJK, Ravenstein

Een 42-jarige automobilist uit Wijchen is woensdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De man reed over de Maasdijk in Ravenstein. Waarschijnlijk heeft hij een black-out gekregen en daardoor raakte hij van de dijk. Hij is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

FIETSER GEWOND, Heesch

Een 52-jarige fietser uit Heesch is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Ludovicushof en `t Dorp in Heesch. Een 48-jarige automobilist uit Heesch reed over `t Dorp in de richting van Heesch. De automobilist wilde rechtsafslaan de Ludovicushof in. De automobilist zag het slachtoffer, die fietste over het fietspad dat parallel ligt aan `t Dorp, over het hoofd en er ontstond een aanrijding. De fietser is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.