Ingezonden persbericht

Interwoven MetaTagger 3.5 verhoogt effectiviteit bedrijf-portals door aanbod relevante content

Metadata-platform integreert alle content-bronnen voor verbeterde zoek- en personalisatiefuncties

Utrecht, 20 maart 2003 - Interwoven, Inc. (Nasdaq: IWOV), leverancier van Enterprise Content Management-oplossingen (ECM), introduceert het Interwoven MetaTagger 3.5-platform. De nieuwste versie van de content intelligence-software verbetert de effectiviteit van bedrijf-portals door aan specifieke doelgroepen binnen ondernemingen gerichte content te leveren. Met MetaTagger 3.5 kunnen bedrijven medewerkers een uitgebreide online ervaring bieden via op internet gebaseerde applicaties als portals en zoek- en customer self-service-functionaliteit. Hierdoor neemt de productiviteit toe en dalen de kosten voor ondersteuning.

Met Interwoven MetaTagger 3.5 kunnen bedrijven hun medewerkers, partners en klanten relevante content leveren door het traceren en gebruiken van content volledig te automatiseren. Dit zonder tijdrovend handmatig labelen van content. De flexibele platformarchitectuur vergroot de voordelen van metadata en categorisering door de directe integratie met legacy content repositories, file systems, portals en informatieapplicaties. MetaTagger 3.5 biedt ondernemingen een platform voor het organiseren en labelen van alle content, ongeacht de locatie. Deze oplossing kan zelfstandig worden ingezet of samen met Interwoven TeamSite content-management-software binnen een open content-platform.

Kostenverlaging
Naast het ordenen van content verlaagt MetaTagger kosten, omdat klanten minder ondersteuning nodig hebben en medewerkers en klanten informatie sneller kunnen vinden. De portal vervult de rol van one-stop-shop voor relevante informatie, zodat medewerkers productiever werken. Door de accurate personalisatie van informatie krijgen klanten relevante informatie over nieuwe producten en diensten en wordt de omzet gestimuleerd.

"Bedrijven worden geconfronteerd met enorme hoeveelheden ongestructureerde data, gefrustreerde klanten en dalende interne productiviteit", aldus Keven Cochrane, Vice-President Product Management van Interwoven. "De hoeveelheid content groeit en de relevantie komt onder druk te staan. Met het open en schaalbare metadataplatform van Interwoven kunnen bedrijven de juiste informatie in de juiste context aan de juiste persoon leveren."

Enkele voordelen van MetaTagger 3.5:

* Repository-onafhankelijk - bedrijven, system integrators en partners kunnen de voordelen van metadata voor elke repository benutten. Content-managementsystemen, archieven, file servers en databases maken gebruik van de out-of-the-box-mogelijkheden en API's van MetaTagger 3.5.
* Geavanceerd taxonomiebeheer - de nieuwe MetaTagger Studio maakt deel uit van MetaTagger 3.5 en vereenvoudigt de ontwikkeling van indelingen op basis van systematische, procesgedreven aanpak voor het traceren, aanpassen, testen en verbeteren van taxonomieën en thesauri (woordenboeken). De uitgebreide importmogelijkheden versnellen de implementatie door bestaande structuren en terminologie in bijvoorbeeld databases te hergebruiken. Met de krachtige offline opties kunnen gebruikers de taxonomie afstemmen en wijzigingen vervolgens synchroniseren als ze met het netwerk verbonden zijn.
* Uitgebreide ondersteuning voor bestandstypes - MetaTagger ondersteunt ruim 150 verschillende bestandsformaten, inclusief legacy-formaten als WordPerfect en Lotus SmartSuite (Lotus Freelance, Lotus 1-2-3 en Lotus WordPro). Verder kan deze oplossing documenteigenschappen van veelgebruikte bestanden als Microsoft Office extraheren en de bestaande metadata bewaren, maar ook van formaten als TIFF en MP3.
* Standaardtaxonomieën - Interwoven biedt standaardtaxonomieën voor de financiële sector, hi-tech-productie, gezondheidszorg en de medische wereld, en voor overheids- en energiebedrijven. Andere verticale vocabulaires kunnen eenvoudig geïmporteerd worden.
MetaTagger 3.5 is direct beschikbaar in het Engels, Duits, Spaans, Frans en Italiaans.

Ingezonden persbericht