Ingezonden persbericht

Nederlandse samenvatting persbericht

Cisco systems door overname linksys group op consumenten markt

Cisco Systems maakt vandaag de overname van The Linksys Group bekend. Linksys is gespecialiseerd in netwerkproducten voor consumenten en het midden- en kleinbedrijf. Met deze overname zet Cisco een grote stap richting de consumenten- en kleinzakelijke markt. De Dell'Oro Group verwacht een groei in deze markt van USD 3,7 miljard in 2002 naar USD 7,5 miljard in 2003.

Het volledige Engelstalige persbericht is beschikbaar via: http://newsroom.cisco.com/dlls/corp_032003.html

Om 16.00 uur Nederlandse tijd zal Cisco de overname toelichten tijdens een conference call.

Tijd: 16.00 CET
Tel: (001) 312 470 7154

Ook is de conference call via internet te volgen op: http://www.cisco.com/go/investors

Over Cisco Systems
Cisco Systems Inc. (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen voor Internet. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Jose, Californië. In Nederland is Cisco gevestigd in Amsterdam. Cisco heeft ongeveer 35.000 werknemers en realiseerde in boekjaar 2002 een totale omzet van 18,9 miljard dollar. Cisco Systems International BV, eigendom van Cisco Systems Inc., is de leverancier voor Cisco apparatuur in Europa. Nieuws en informatie is beschikbaar via http://www.cisco.nl.

Cisco, Cisco IOS, Cisco Systems en het Cisco Systems logo zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems inc. en/of haar werkmaatschappijen in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken bedoeld in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

###



Ingezonden persbericht