Gemeente Den Haag

2003-03-13: Asfaltering van Alkemadelaan

---

Vandaag is de dienst Stadsbeheer begonnen met de voorbereidingen voor het asfalteren van de Van Alkemadelaan, tussen de Pompstationsweg en de Waalsdorperweg richting centrum. Voor deze voorbereidingen is vanaf vandaag één rijstrook richting het centrum afgesloten. Het asfalt is hier dermate slecht dat spoedig herstel noodzakelijk is. De daadwerkelijke asfaltering van de Van Alkemadelaan tussen de Pompstationsweg en de Waalsdorperweg vindt plaats van dinsdag 18 maart 07.00 uur tot donderdag 20 maart 06.00 uur. Dit deel van de Van Alkemadelaan is dan volledig afgesloten voor verkeer richting centrum en automobilisten worden omgeleid. Voor het verkeer richting Scheveningen is tijdens de asfaltering slechts één rijstrook beschikbaar.

Omleidingen
Tijdens de werkzaamheden kunnen fietsers en voetgangers hun weg blijven vervolgen maar autoverkeer wordt omgeleid. Doorgaand autoverkeer richting het centrum moet dan rijden via de Pompstationsweg, Plesmanweg en Waalsdorperweg. Ook buslijn 23 richting het centrum wordt omgeleid via de Gentsestraat, Doorniksestraat, Pompstationsweg, Plesmanweg en Waalsdorperweg. Alle omleidingen worden met borden aangegeven.

last update: 13-3-2003 17:00:30 ;pag.: 18965; auteur: 616;cat.: 2,Gemeentenieuws ondersteunt het gebruik van scripts niet ... Enable Javascript