Gemeente Den Haag

2003-03-20: Enkele extra maatregelen rond diplomatieke vestigingen


---

In het belang van het noodzakelijk toezicht vanwege de oorlog in Irak, zijn op last van burgemeester Deetman enkele extra maatregelen genomen in de directe omgeving van diplomatieke vestigingen in de gebieden rond het Lange Voorhout, de Tobias Asserlaan, de Alexander Gogelweg en de Sophialaan.

Een aantal straten is afgesloten, waardoor deze niet bereikbaar zijn voor autoverkeer. Ook is parkeren aldaar niet langer meer mogelijk. Afhankelijk van de situatie bepaalt de politie ter plekke of autoverkeer, dat een bestemming heeft, binnen het gebied toegang krijgt. De gebieden zijn wel te voet, per fiets en met het openbaar vervoer (bus en tram) bereikbaar. Naar gelang de situatie zal worden bepaald hoe lang en in welke mate de afsluitingen worden gehandhaafd.

Zo mogelijk zal de politie ter plekke onder voorwaarden belanghebbenden, bijvoorbeeld leveranciers, in de gelegenheid stellen hun goederen op de bestemde plekken af te leveren.

De volgende straten zijn tot nader order afgesloten voor autoverkeer: Alexander Gogelweg tussen R.J.Schimmelpennincklaan en perceel 4 Buitenhof, noord-west zijde
Jagerstraat
Kazernestraat tussen Willemstraat en Parkstraat Kleine Kazernestraat
Korte Voorhout
Lange Vijverberg richting Korte Voorhout
Lange Voorhout (m.u.v. secundaire rijbaan zuid zijde) Nieuwe Uitleg tussen Maliebrug en Smidsplein
Plein 1813, secundaire rijbaan zuid-zijde
Schouwburgstraat
Smidswater
Tobias Asserlaan
Vos in Tuijnstraat

last update: 20-3-2003 16:55:10 ;pag.: 19179; auteur: 616;cat.: 2,Gemeentenieuws ondersteunt het gebruik van scripts niet ... Enable Javascript