Ingezonden persbericht


Project Management Instituut Nederland organiseert Markt voor de 16e keer ProjectManagement Markt 2003

Op donderdag 20 maart 2003 organiseert het Project Management Instituut Nederland (PMI-Nederland) de 16e ProjectManagement Markt (PMM). De Markt heeft als doel de bezoeker breed te informeren over alle facetten van het werkveld. Plaats van handeling is Nationaal Sport Centrum Papendal in Arnhem.

Opzet
De opzet van de ProjectManagement Markt 2003 gaat uit van het bewezen marktconcept van voorgaande jaren. Echter wel in een nieuw jasje. Hierdoor wordt de markt nóg aantrekkelijker. Het nieuwe jasje is gemaakt op basis van de evaluatieformulieren van de vorige markt. De zeer goed beoordeelde sessies zijn behouden en uitgebreid met projectpresentaties van zeer aansprekende projecten. Meer informatie over al deze sessies vindt u op onze internetsite www.pmi-nl.nl.

Marktplein
De ProjectManagement Markt 2003 biedt uiteraard een echte markt. Partijen van divers allooi zijn vertegenwoordigd op het 'marktplein'. Hier is voldoende ruimte om rustig met de standhouders van gedachten te wisselen, maar ook met de collega-vakbroeders en -zusters. Op het marktplein is ook de koffie, thee en de lunch te verkrijgen.

Projectpresentaties
De dag wordt geopend met een zeer aansprekende projectpresentatie. De heer Hans van Wieren (Fluor Daniël) zal een presentatie geven over het project "ROG AOP-II" (een project in de petro-chemische industrie van meer dan 100 miljoen Euro, met kritieke doorlooptijden). Hans van Wieren en zijn project team kregen tijdens het IPMA-congres in Berlijn in 2002 de IPMA-International Project Management Award uitgereikt voor het beste ingeschreven project; waarbij het project team in een assessment aantoonde de beste projectmanagementprestatie te hebben geleverd. En dit is pas het begin. Gedurende de dag hebben we nog vijf projectpresentaties die allen grote indruk maken of hebben gemaakt over de hele wereld.

Productpresentatie of Workshop
Een aantal bedrijven houden aparte bijeenkomsten waarin zij de nieuwste ontwikkelingen in projectmanagement belichten of die van hun producten en diensten. Dit kan door middel van een workshop, een interactieve bijeenkomst van maximaal één uur, of een productpresentatie van een half uur waarin specifieke producten of diensten worden toegelicht.

Debatsessies
Ook keren dit jaar de eerder zo populair gebleken debatsessies terug. Met prikkelende stellingen dagen deskundigen elkaar uit en gaan stevig met elkaar in debat ten overstaan van vakgenoten en geïnteresseerden. Het publiek schuwt daarbij de participatie niet. Het aantal plaatsen is beperkt.

Het spoorboekje
De ontvangst op donderdag 20 maart 2003 is tussen 09.00 en 09.30 uur, de wervelende opening stipt om 09.30 uur. Voor degenen die met openbare vervoer komen, zijn tussen 08.00 en 10.00 uur vanaf Centraal Station Arnhem gratis pendelbussen geregeld (de bussen vertrekken vanaf de achterkant (Sonsbeekzijde)). De ProjectManagement Markt wordt afgesloten met een borrel en een grandioos festijn dat u niet mag missen. Tussen 16.00 en 18.00 uur rijden er ook weer gratis pendelbussen terug naar Centraal Station Arnhem.

Inschrijven en meer informatie
De toegangsprijs voor de Markt inclusief lunch bedraagt E 70,- (excl. BTW) voor PMI-leden en E 150,- (excl. BTW) voor niet-leden. Tevens geldt er een speciaal tarief van E 125,00 (per persoon, excl. BTW) voor groepen niet-leden vanaf 10 personen. Studenten betalen E 25,- (kopie studentenkaart meesturen, excl. BTW).

Project Management Instituut Nederland
Het Project Management Instituut Nederland (PMI-Nederland) verenigt mensen die werkzaam zijn in het vakgebied projectmanagement of daarbij op enigerlei wijze zijn betrokken.PMI-Nederland is in 1979 opgericht als een nationale vereniging, geregistreerd in 's-Gravenhage en aangesloten bij de International Project Management Association (IPMA). Inmiddels is IPMA een associatie van nationale verenigingen in ruim 30 landen met ieder 250 tot 2.500 leden.PMI-Nederland - ooit begonnen met 70 leden - is uitgegroeid tot een actieve vereniging met 1.500 leden, afkomstig uit alle sectoren van het bedrijfsleven en de overheid. Het doel van PMI-Nederland is het stimuleren van opleidingen, technische ontwikkelingen en professionalisering op het gebied van projectmanagement in Nederland. Daarnaast wil de vereniging de contacten tussen de leden bevorderen. Om dit te bereiken organiseert de vereniging avondlezingen, workshops, bedrijfsexcursies, jaarlijks een nationaal congres en een projectmanagementmarkt. Verder geeft PMI-Nederland het tijdschrift Projectie uit. Nadere informatie en aanmelding: secretariaat PMI-Nederland 033-2473408 of http://www.pmi-nl.nl/pmm/pmm_startpagina.htm.

Nadere informatie omtrent het bovenstaande wordt u graag verstrekt door Sonja Kuijer van MOS Events; het congresbureau van PMI-Nederland, telefonisch bereikbaar onder nummer 033 - 247 34 08.

Nijkerk, 27 januari 2003

PMI NederlandPostbus 10583860 BB Nijkerk( 033 247 34 08( 033 246 04 70( pminl@mos-net.nl

^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^