Politie Zeeland



Z-1864-2003 VERNIELING

Woensdagavond tussen 20.00 uur en 00.00 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een garagebox aan het Willemsplein in Axel.
Een geleidestijl van de garagedeur werd verbogen. Het totale schadebedrag is nog onbekend.


W-1865-2003 WINKELDIEFSTAL

Donderdagmiddag rond 13.00 uur is een 15-jarige jongen uit Zierikzee in de Hema in Middelburg aangehouden wegens winkeldiefstal.
De jongen had een mapje (voor pasjes) en drie zonnebrillen weggenomen.
Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.


O-1866-2003 AANRIJDING

Donderdagochtend rond 07.20 uur vond er op de Westerscheldetunnelweg in Borsele een aanrijding plaats tussen een personenauto en een vrachtauto met aanhanger.
De 46-jarige bestuurder van de personenauto uit Middelburg en de 47-jarige bestuurder van de vrachtauto uit Wilhelminaoord (?) verlieten tegelijk het tolplein voor de Westerscheldetunnel.
Bij het samenkomen van de zes rijstroken (naar 1 rijstrook) gaven de twee bestuurders elkaar geen voorrang. Er was alleen materiële schade.


W-1867-2003 DIEFSTAL UIT BESTELBUSJE

Woensdagavond tussen 19.30 uur en 20.00 uur is er ingebroken in een bestelbusje wat geparkeerd stond aan de Zeemanserve in Vlissingen.
Uit het busje werd een mobiele telefoon met een waarde van tientallen euro's weggenomen.
Het busje werd opengebroken; het totale schadebedrag is nog onbekend.


Z-1868-2003 AANRIJDING IN SAS VAN GENT

Donderdagmiddag rond 13.35 uur vond er op de Provinciale weg N252 in Sas van Gent een aanrijding plaats waarbij drie voertuigen betrokken raakten.
Een 53-jarige automobiliste uit Sas van Gent reed over de Provinciale weg N252 komende uit de richting van Sluiskil.
Toen de auto die voor haar reed linksaf sloeg week de vrouw uit naar links. Op het moment dat de vrouw uitweek werd ze ingehaald door een 54-jarige bestuurder van een vrachtauto uit Sas van Gent.
Op het moment dat de personenauto en de vrachtauto door de aanrijding stilstonden kon een 50-jarige automobilist uit Terneuzen die daarachter kwam aanrijden niet meer op tijd tot stilstand komen. Er was alleen materiële schade.


Z-1869-2003 AANRIJDING IN TERNEUZEN

Donderdagavond rond 19.20 uur vond er op de kruising Kennedylaan, Grenulaan in Terneuzen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromfiets.
De 16-jarige bestuurster van de bromfiets uit de gemeente Terneuzen reed over de Kennedylaan komende uit de richting van de Haarmanweg.
Toen ze op genoemde kruising linksaf wilde slaan werd zij aan de linkerzijde ingehaald door de 63-jarige bestuurster van de personenauto uit Terneuzen. Door de aanrijding kwam het meisje ten val.
Ze hield aan het ongeval een wond aan haar hand over.