Gemeente Leiden

Artikel Stadskrant

Oproep aan de Lage en de Hoge Mors

Publicatiedatum: 21 maart 2003

Verbetercampagne afvalinzameling in de Lage en Hoge Mors bepalend voor Leids afvalbeleid

MILIEU EN BEHEER - De komende jaren zullen in de Mors verschillende acties en initiatieven ontplooid worden rondom het scheiden van afval. Deze acties vallen onder de naam Leerwijkproject. De resultaten van dit project kunnen het afvalbeleid van heel Leiden beïnvloeden. Daarom wil de dienst Milieu en Beheer graag inzicht krijgen in uw scheidingsgedrag op dit moment. Onder de bewoners van de Lage en Hoge Mors is een enquête verspreid. Wellicht heeft u als bewoner van de Mors deze enquête onlangs ontvangen. Als u deze nog niet heeft ingevuld, zou zo vriendelijk willen zijn dit alsnog te doen? Heeft u geen enquête ontvangen, maar wilt u wel uw mening geven? Op www.leiden.nl/woonomgeving kunt u volgende week, als bewoner van de Mors, de enquête downloaden, invullen en opsturen.

Wilt u meedenken over de initiatieven? Wilt u meepraten en helpen om leuke acties op touw te zetten? Het Leerwijkproject is op zoek naar enthousiaste bewoners van de Lage en Hoge Mors die bereid zijn vier keer per jaar, gedurende twee jaar, bijeen te komen. Samen met het onderzoekbureau Milieu en Werk gaat u bekijken hoe de afvalinzameling in de Lage en Hoge Mors verbeterd kan worden.

Spreekt u dit aan? Neem dan contact op met Lucille Klaassens van Dienst Milieu en Beheer. Zij is bereikbaar op nummer 516 76 94.

Deze pagina is gewijzigd op 21 maart 2003